Hindistanlı aktör, 35 yaşında koronavirüsten öldü

Düzenleyen:
Hindistanlı aktör, 35 yaşında koronavirüsten öldü

DÜNYA Haberleri

Hindistan’da ay başında Yeni Delhi’de hastaneye kaldırılan aktör Rahul Vohra, 35 yaşında Covid-19’dan öldü. Ölüm haberini duyuran karısı Jyoti Tiwari, sosyal medyada yayımladığı komik videolarla meşhur olan Vohra’nın, ölmeden önce çektiği son videosunu da Instagram’dan paylaştı.

Videoda oksijen maskesiyle görülen Vohra, “Bu şimdi son derece pahalı. Bu olmadan hastalar büyük acılar çeker. Görevliyi çağırıyorsunuz, en az bir saat sonra geliyor. Görevli gelinceye kadar bir şekilde işinizi halletmeniz gerekiyor” ifadesini kullanıyor. Aktörün ölümü, koronavirüsten ölen 150’den fazla kişinin cesedinin, yakınları tarafından gömülmeyeceği ya da yakılmayacağı gerekçesiyle  Ganj nehrine atıldığı sırada geldi. Ülkede salgında dün 366.161 yeni vaka ve 3.754 ölüm gerçekleşti. Vohra, Facebook’ta cumartesi günü yayımladığı son mesajında, Hindistan Başbakanı Narendra Modi’yi etiketleyerek, “Daha iyi tedavi görseydim, yaşardım” ifadesini kullanmıştı. Çoğu kullanıcı, Hindistanlı aktörün koronavirüsten değil sistemin başarısızlığından öldüğü yorumunda bulundu.

Hindistanlı aktör, 35 yaşında koronavirüsten öldü

Hindistanlı aktör, 35 yaşında koronavirüsten öldü

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...