Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fransız astronottan "Kabeli" Ramazan Bayramı tebriği

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Fransız astronottan "Kabeli" Ramazan Bayramı tebriği

DÜNYA Haberleri  / AA

23 Nisan'da Uluslararası Uzay İstasyonu'na (ISS) gönderilen Fransız astronot Thomas Pesquet, uzaydan çekilmiş 'Kabe' fotoğrafı ile Müslümanların Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Astronot Pesquet, Twitter hesabından, "Hayırlı Bayramlar" etiketiyle "Mekke! O kadar parlak ki göz kamaştırıyor." mesajını paylaşırken, paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Fransız astronottan "Kabeli" Ramazan Bayramı tebriği

Fransa'nın Suudi Arabistan Büyükelçisi Ludovic Pouille de paylaşımı Pesquet'in görseliyle Mekke-i Mükerreme'nin uzaydan harika göründüğü mesajıyla retweetledi.

Büyükelçi Ludovic Pouille, Suudi Arabistan'daki 6 bin Fransız vatandaşının bu jestten dolayı gururlu ve mutlu olduğunu ifade etti.

ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesinin (NASA) operasyonuyla ABD'li Shane Kimbrough ve Megan McArthur, Japon Akihiko Hoshide ile Fransız Thomas Pesquet olmak üzere 4 astronot, Elon Musk’ın sahibi olduğu SpaceX’in Falcon 9 roketiyle 23 Nisan'da Uluslararası Uzay İstasyonu'na gönderilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...