Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kassam Tugayları'ndan çağrı: Ayaklan ey Filistin halkı!

Düzenleyen:
Kassam Tugayları'ndan çağrı: Ayaklan ey Filistin halkı!

DÜNYA Haberleri

İsrail'in kanlı saldırıları devam ediyor. Siyonistler kana doymazken İzzeddin el-Kassam Tugayları’ndan son dakika direniş çağrısı geldi.

Siyonist İsrail, Doğu Kudüs'te bulunan Şeyh Cerrah Mahallesi'ndeki Filistinli aileleri zorla tahliye etmek istedi. Filistinliler ise evlerini terk etmeyip bu zulme karşı direndi. Bunun ardından İsrail güçleri, 7 Mayıs’ta Mescid’i Aksa’da namaz kılan Müslümanlara saldırdı. Böylelikle gerilim daha da tırmandı, İsrail, top tüfek saldırıya geçti. Mazlumlara karadan ve havadan bomba yağdıran İsrail güçleri, bir haftada 109 Filistinliyi şehit etti, 621 Filistinliyi de yaralandı. Bu bombalar en küçük 5 aylık olmak üzere 34 çocuğu da canından etti. En acı olay ise Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun şehrinde yaşandı. Burada oturan Rafet (38), Raviye Ebu Asr (35) ile karnındaki bebeği ve çocukları İsmail (6), Emir (5), Ethem (5), Muhammed (3) Siyonistler tarafından katledildi.

NETANYAHU: DAHA BİTMEDİ

Kana doymayan İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "daha bitmedi" diyerek abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sürdüreceklerini belirtti. Filistinli direniş örgütü Hamas’ın üst düzey isimlerine her yerde ulaşabileceklerini belirten Netanyahu, yaptığı katliamı “Şehirlerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliği için” kılıfına uydurmaya çalıştı. 

“AYAKLAN EY FİLİSTİN”

Hamas’ın askerî kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları’ndan ise bu açıklamaya cevap geldi. İzzeddin el-Kassam Tugayları’nın Sözcüsü Ebu Ubeyde, Filistinlileri İsrail’e karşı ayaklanma çağrısında bulunarak “Ey Batı Şeria'nın kahraman ve özgür insanları, bilekleriniz bükülmesin, devriminize selam olsun, işgalcilerin ayaklarının altındaki toprağı ateşe verin" dedi. 

ERDOĞAN’DAN DİPLOMASİ TRAFİĞİ

Filistin topraklarında bunlar yaşanırken bütün dünya bu zulmü kınamaktan öte geçemedi. Her zaman olduğu gibi yine mazlumlar için en yüksek sesi Türkiye çıkardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siyonistleri durdurmak üzere diplomasi trafiği başlattı. Erdoğan, 19 önemli liderle görüşerek, harekete geçmelerini istedi.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...