PKK'dan Afrin'e art arda hain saldırı: Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
PKK'dan Afrin'e art arda hain saldırı: Ölü ve yaralılar var

DÜNYA Haberleri

Terör örgütü PKK/YPG, Afrin'de art arda 2 defa hain saldırılar düzenleyerek, 18 masum sivili canından etti, 30'u aşkın sivili ise yaraladı.

Terör örgütü PKK/YPG, son çırpınışlarıyla hain saldırılarını sürdürüyor. Başarılı operasyonlar ve işbirlikleriyle tarihten silinmesine ramak kalan eli kanlı örgüt, masum canları yakmaya devam ediyor. Örgüt tarafından Suriye'de Halep'e bağlı Afrin ilçe merkezine art arda düzenlenen 2 füze saldırısında 18 sivil hayatını kaybetti, 30'u aşkın kişi de yaralandı.

15 DAKİKA ARAYLA İKİ SALDIRI
Suriye'de terör örgütü YPG/PKK, Halep iline bağlı Afrin ilçesine art arda 2 füze saldırısı gerçekleştirdi. Afrin ilçe merkezine yönelik ilk saldırıdan yaklaşık 15 dakika sonra yaralılar hastaneye kaldırılırken sivil savunma ekiplerini hedef alan ikinci bir saldırı düzenlendi. Yere kaynaklar, saldırılarda 18 sivilin hayatını kaybettiğini, 30'u aşkın kişinin de yaralandığını açıkladı. Saldırılar nedeniyle Afrin'deki Şifa hastanesi ve civardaki evlerde büyük hasar meydana geldiği belirtildi.
Öte yandan sivil savunma ekiplerinin yaralıları hastaneye kaldırma çalışmaları sürüyor.

MSB: HESABI MİSLİYLE VERİLECEK
MSB: "Saldırıyı gerçekleştiren terör örgütü PKK/YPG’ye ait hedefler derhal ateş altına alınmış, doğrudan masum sivilleri hedef alan bu alçak saldırı Rusya Federasyonu tarafına bildirilmiştir. İnsanlık düşmanı teröristler bu saldırıların hesabını misliyle vereceklerini bilmelidir." açıklamasında bulundu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...