En kötü aile fotoğrafı

En kötü aile fotoğrafı

DÜNYA Haberleri

ABD'de Steve ve Elizabeth Cramer çifti tatildeyken mutlu bir aile fotoğrafı çektirme teşebbüsleri istenildiği gibi gitmedi.

Hareketli bir fotoğraf çektirmek isteyen çift, 6 aylık çocuklarının Elizabeth'in elinden kaymasıyla en kötü aile fotoğrafına imza attılar. Bebeğin olayı küçük sıyrıklarla atlattığı bildirildi. Fotoğrafın ağustos ayında California'da San Clemente sahilinde çekildiği bildirildi. Steve Cramer, fotoğrafla ilgili olarak, "İki oğlumuzla birlikte mutlu bir aile fotoğrafı çektirmek istemiştik. Herkesin fotoğrafta gülümser vaziyette çıkmasına çalışıyorduk. Ama özellikle küçük çocuklarla böyle bir şey hiç de kolay değil" diye konuştu. Bebeği fotoğraf için birkaç kez havada çevirdiklerini anlatan Steve, son seferinde bebeğin Elizabeth'in elinden kaçtığını söyledi. Baba, olayın kendilerini şok ettiğini dile getirirken, bebeğin birkaç dakika boyunca ağladığı ama önemli bir sağlık probleminin olmadığı ifade edildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...