Fırat Kalkanı bölgesinde bombalı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Fırat Kalkanı bölgesinde bombalı saldırı

DÜNYA Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanlığı'nca yapılan açıklamaya göre, teröristler Fırat Kalkanı bölgesinde iki ayrı yerde patlattıkları bombalarla 2 masum sivili katletti, 19 sivili de yaraladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, terör örgütü PKK/YPG'nin masum sivilleri hedef alan canice gerçekleştirdiği terör saldırılarından vazgeçmediğini vurguladı.

Bakanlık, teröristlerin, Fırat Kalkanı bölgesindeki iki ayrı yerde patlattıkları bombalarla 2 masum sivili katlederken, 19 sivili de yaraladığı bilgisini verdi.

"HER TÜRLÜ TERÖR ÖRGÜTÜNE KARŞI MÜCADELEMİZ SÜRECEK"

Bakanlığın açıklamasında, "Masum sivilleri katletmekten başka bir amacı olmayan PKK/YPG terör örgütü ve destekçileri unutmamalıdır ki bölgenin huzur ve güvenliği için her türlü terör örgütüne karşı mücadeleyi sürdürecek, teröristleri inlerinde etkisiz hâle getirmeye devam edeceğiz" sözlerine de yer verildi.

Fırat Kalkanı bölgesinde bombalı saldırı

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...