HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Merkel'den Türkiye'ye veda ziyareti

Düzenleyen: /
Merkel'den Türkiye'ye veda ziyareti
Angela Merkel, Türkiye, Huber Köşkü, Ziyaret, Haber

DÜNYA Haberleri

Görevi bırakmaya hazırlanan Almanya Başbakanı Angela Merkel Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Merkel'i Huber Köşkü'nde ağırladı. İki lider, Türkiye ve Almanya ilişkilerini değerlendirmen önce birlikte Boğaz manzarasını izlediler. Erdoğan, Merkel'e İstanbul Boğazı'nı anlattı. Renkli görüntüler ise objektiflere takıldı.

Almanya Başbakanı Angela Merkel veda ziyareti için Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 yıllık iktidarının ardından siyaseti bırakacak olan Merkel ile son kez Huber Köşkü’nde görüştü. Liderler görüşmeye geçmeden önce Boğaz manzarası izlediler.

SON KEZ GÖRÜŞTÜLER

16 yıldır Almanya’yı yöneten başbakan Angela Merkel siyasete nokta koymaya hazırlanıyor. Görevindeki son günlerinde veda turlarına başlayan Merkel, bu amaçla Türkiye’ye geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, çeşitli vesilelerle Türkiye’de ve yurt dışında defalarca bir araya geldiği Merkel’le son kez görüştü.

Merkel'den Türkiye'ye veda ziyareti

AVRUPA BİRLİĞİ İLİŞKİLERİ DEĞERLENDİRİLECEK

Erdoğan'ın daveti üzerine Huber Köşkü'nde başlayan görüşmede Türkiye ile Almanya ve Avrupa Birliği ilişkileri değerlendirilecek. Suriye, Libya ve Afganistan başta olmak üzere uluslararası meseleler de ele alındı.

Merkel'den Türkiye'ye veda ziyareti

GOLF ARACINA BİNDİLER

Görüşmeden önce Erdoğan ile golf aracına binen Merkel, köşkün sahil kısmındaki alana geldi. Türkiye ve Almanya bayrağının yanında duran iki lider, burada bekleyen yerli ve yabancı çok sayıda gazeteciyi selamladı. Daha sonra iki lider, görüşme için buradan ayrıldı.

Merkel'den Türkiye'ye veda ziyareti

Merkel'den Türkiye'ye veda ziyaretiGörüşmenin ardından iki lider gazetecilerin sorularını cevapladı. 

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...