Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tayland'a karantina uygulamasını kaldırıyor

Düzenleyen:
Tayland'a karantina uygulamasını kaldırıyor

DÜNYA Haberleri

Tayland Başbakanı Prayuth Chan-ocha, 1 kasım tarihinden itibaren 46 ülkeden gelen koronavirüse karşı tamamen aşılı turistlerin, Covid-19 karantinasına gerek duyulmadan Tayland'a girmesine izin verileceğini duyurdu.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında aşılamaların hız kesmeden devam ettiği Tayland'dan, 46 ülkeden gelen turistlere Covid-19 karantinasına gerek duyulmadan Tayland'a seyahat hakkı kararı geldi. Tayland Başbakanı Prayuth Chan-ocha yaptığı açıklamada, 46 ülkeden gelen ve Covid-19'a karşı tamamen aşılı turistlerin, 1 Kasım tarihinden itibaren Covid-19 karantinasına girmeden Tayland'a seyahat edebileceğini ifade etti.

AŞILARI EKSİKSİZ İSE KARANTİNAYA GEREK DUYULMAYACAK

Prayuth, turistlerin hava yoluy aracılığıyla ülkeye geldikleri, Covid-19 aşıları eksiksiz oldukları ve Covid-19 olmadıklarını gösteren bir belgeye sahip oldukları sürece zorunlu karantinayı gerek duymayacaklarını kaydetti.

Tayland Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, izin verilecek olan 46 ülke aralarında İngiltere, ABD, Çin, Singapur, Almanya ve Avustralya'nın da bulunduğu belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...