Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devletin verdiği Covid-19 yardımlarıyla Lamborghini aldı, başı yandı

Düzenleyen:
Devletin verdiği Covid-19 yardımlarıyla Lamborghini aldı, başı yandı

DÜNYA Haberleri

ABD’nin Teksas eyaletinde, sahte belgeler düzenleyerek elde ettiği Covid-19 yardım fonları ile Lamborghini araç dahil, lüks alımlar yapan bir kişi, 9 yıl hapis cezası aldı

ABD'nin Teksas eyaletinde ikamet eden 30 yaşındaki Lee Price, Covid-19 salgını sebebiyle devlet tarafından dağıtılan yardımlarda dolandırıcılık ve kara para aklamadan suçlu bulundu.

KAMYON DA ALMIŞ

ABD Adalet Bakanlığı, Lee’nin Covid-19 fonundan vergi kayıtlarında sahtecilik yaparak 1,6 milyon dolar kredi çektiğini aktardı. Şahsın, bununla da Lamborghini Urus, Ford F-350 tipi kamyonet ve Rolex saat gibi kendine pahalı eşyalar satın aldığı kaydedildi.

700 BİN DOLARI EL KONULDU

Eylülde hakkındaki suçlamaları kabul eden Lee’ye, mahkemede 9 yıl hapis cezası verildi. Zanlının çektiği 1,6 milyon dolar kredinin 700 bin dolarına el konuldu.

95 KİŞİ DEVLETİ DOLANDIRDI

Adalet Bakanlığı Dolandırıcılık Dairesinin, Covid-19 yardım fonlarında sahtekarlık yapmaktan 150'den fazla sanık hakkında 95’ten fazla cezai dava açtığı aktarıldı. Bu davalar sonucu dolandırıcılıkla elde edilen fonlardan 75 milyon doların üzerinde nakdin geri alındığı bilgisi paylaşıldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...