Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Eski ABD Başkanı Trump’dan seçim mesajı: Ülkeyi seviyorsanız başka seçeneğiniz yok

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Eski ABD Başkanı Trump’dan seçim mesajı: Ülkeyi seviyorsanız başka seçeneğiniz yok

DÜNYA Haberleri  / AA

Eski ABD Başkanı Donald Trump, açıklamalarıyla yine gündemde. Trump, 3 Kasım seçimlerinin hileyle çalındığını belirtti. Aynı zamanda Trump, 6 Ocak Kongre baskınının bir ayaklanma değil protesto olduğunu savunurken, yeniden aday olup olmayacağına ilişkin, "Ülkeyi seviyorsanız başka seçeneğiniz yok." diyerek kafalarda soru işareti oluşturdu.

Eski ABD Başkanı Donald Trump, İngiliz basınına verdiği röportajda, 3 Kasım’daki seçimlerin hileyle çalındığı iddialarını bir kez daha tekrarlayarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

“6 OCAK BİR PROTESTOYDU” 

Seçimden 3 gün sonra Kongre önünde miting düzenlemesinin bir hata olup olmadığı sorulan Trump, "Bir ayaklanma varsa 3 Kasım'da, seçim günü gerçekleşti ve öncesi ve sonrasında oldu. Bana göre ayaklanma buydu ve 6 Ocak bir protestoydu." dedi.

Eski ABD Başkanı Trump’dan seçim mesajı: Ülkeyi seviyorsanız başka seçeneğiniz yok

SEÇİME HİLE KARIŞTIRILDI İDDİASI 

"Ne yazık ki bazı kötü şeyler olduğunu" kaydeden Trump, kendisinin 10 bin ulusal muhafızın hatta ordunun görevlendirilmesini istediğini öne sürerek "Çünkü kalabalığın çok büyük olacağını biliyordum çünkü seçime hile karıştırılması üzerine oluşan öfkeden haberdardım ve bunu herkesten daha iyi anladım." diye konuştu.

Eski ABD Başkanı, güvenlik talebinin Temsilciler Meclisi Başkanlı Nancy Pelosi tarafından geri çevrildiğini iddia etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...