Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kar fırtınasına mağazada yakalandılar: Geceyi mobilya reyonundaki yataklarda geçirdiler

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kar fırtınasına mağazada yakalandılar: Geceyi mobilya reyonundaki yataklarda geçirdiler

DÜNYA Haberleri  / İHA

Danimarka’nın Aaloborg kentinde etkili olan kar fırtınası nedeniyle kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken kentteki IKEA mağazasında mahsur kalan müşteri ve çalışanlar geceyi mobilya reyonundaki yataklarda geçirdi.

Danimarka’nın Aalborg kentinde yaşanan kar fırtınası hayatı olumsuz etkiledi. Görüş mesafesinin düştüğü yollarda sürücüler zor anlar yaşadı.  Bazı araçlar yollarda mahsur kalırken yollarda uzun araç kuyrukları oluştu. Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı Aalborg kentinde IKEA'nın mağazasında alışveriş yapan müşteriler ve çalışanlar dışarıya çıkamadı.

“MOBİLYA REYONUNDAKİ YATAKLARDA UYUDUK”

Mağaza içerisindeki 6 müşteri ve 24 personel geceyi mağazadaki yataklarda ve koltuklarda uyuyarak geçirdi. Mağaza Müdürü Peter Elmose, “Mobilya reyonlarında ve birinci kattaki yataklarımızın, koltuklarımızın ve çekyatlarımızın olduğu bölümlerde uyuduk” dedi. Elmose, akşamı televizyon izleyerek ve yemek yiyerek geçirdiklerini belirterek, “Çok iyi geçti. İyi bir gece oldu” ifadelerini kullandı.

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...