Hindistan'da inanılmaz olay! Felçli adam korona aşısı olunca yürümeye başladı

Düzenleyen:
Hindistan'da inanılmaz olay! Felçli adam korona aşısı olunca yürümeye başladı

DÜNYA Haberleri

Hindistan'da yaşayan ve dört yıldır felçli olan 55 yaşındaki Dularchand Munda, korona aşısı olduktan sonra sesinin geri geldiğini ve yürüyebildiğini ifade eti.

Hindistan'da inanılmaz bir olay yaşandı. Dört yıl önce geçirdiği kaza sonrası felç olan ve sesini kaybeden 55 yaşındaki  Dularchand Munda 4 Ocak'ta korona aşısı oldu. Aşıyı yaptırdıktan sonra yürümeye başladığını söyleyen Munda hemen hastaneye koştu. Doktorlar yaşanan olayın inceleneceğini açıkladı.

4 OCAK'TA AŞI OLDU

Hindistan'da geçirdiği kaza ardından konuşamayan ve felç geçiren 55 yaşındaki adam, koronavirüs aşısını olduktan sonra yürümeye başladığını iddia etti. 

Hastaneye başvuran Munda herkesi şaşırttı. Ailesi de Munda'yı doğrulayarak felçli olduğunu ifade etti.

Dularchand'ın ilginç durumu sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, 'Bu aşıyı olduğum için memnunum. 4 Ocak'ta aşıyı olduktan sonra bacaklarımı hareket ettirebilmeye başladım. Sesim geri geldi." dedi.

COVİSHİELD AŞISI OLDU

Dularchand Munda'nın AstraZeneca'nın geliştirdiği Covishield aşısı olduğu öğrenildi.
 
DOKTORLAR: İNCELEME BAŞLATTIK

Doktorlar, Munda'nın yürüdüğünü ve konuştuğunu görünce inanamadığını ve Dularchand'ın tıbbi geçmişini analiz etmek için araştırma yapmaya başladıklarını söyledi.

Petarwar sağlık merkezinden sorumlu Albel Kerketta, 'Dularchand Munda'nın hastalığı ve iyileşmesi hakkında araştırma başlattık.Uzun süreli bir durum olduğu için incelenmesi gerekiyor. Önümüzdeki günlerde daha doğru bilgilere ve cevaplara ulaşmış olacağız' dedi. 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...