Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Pfizer CEO'sundan umutlu açıklama: Birkaç ay içinde normale döneceğiz

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Pfizer CEO'sundan umutlu açıklama: Birkaç ay içinde normale döneceğiz

DÜNYA Haberleri  / AA

Pfizer CEO'su Albert Bourla, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi döneminin birkaç ay içinde normale döneceğini söyledi.

BioNTech adıyla birlikte covid-19'a karşı dünyanın en çok tercih edilen aşılarından birini geliştiren Pfizer'in CEO'su Albert Bourla, dünyanın birkaç ay içinde normale dönebileceğini açıkladı. Bourla, Pfizer'in tüm covid-19 varyantlarını kapsayan bir aşı üretmeyi hedeflediğini belirtti.

ABD'li ilaç şirketi Pfizer CEO'su corona virüsün tüm varyantlarına karşı koruyan bir aşı üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Aşının yılda bir kez uygulanacağını belirten Bourla, "Yılda bir kez insanları bunu yapmaya ikna etmek daha kolay. Omicron'u kapsayan ve diğer varyantları da hedefleyen bir aşı oluşturup oluşturamayacağımızı görmek istiyoruz” dedi.

'ANORMALLİK OLACAK ANCAK NORMALE DÖNEBİLİRİZ'

CEO Bourla, “Corona virüs yok olmayacak. Ancak önümüzdeki yıllarda bizimle olacak. Omicron gibi kontrol edebileceğimiz anormallikler görmeye devam edeceğiz. Ancak, birkaç ay içinde normale dönebiliriz” dedi.

Pfizer CEO'sundan umutlu açıklama: Birkaç ay içinde normale döneceğizPfizer CEO'su Albert Bourla, omicron dahil tüm covid-19 varyantlarını kapsayan bir aşı geliştirdiklerini belirterek dünyanın birkaç ay içinde normale dönülebileceğini belirtti.

AŞI KARŞITLARI TEHDİT ETTİ

Öte yandan 60 yaşındaki yönetici Bourla, tehdit edildiğini ve aşı karşıtları tarafında düzenli olarak tehdit mektupları aldığını söyledi.  

MART AYINDA HAZIR OLACAĞINI DUYURMUŞTU

Bu yılın başında Covid-19’un Omicron varyantı için hazırlanan bir aşının Mart ayında hazır olacağını söyleyen Bourla, şirketin dozları üretmeye başladığını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...