Marketteki anneye akılalmaz teklif: Çocuğunu bana sat, 500 bin doları al

Düzenleyen:
Marketteki anneye akılalmaz teklif: Çocuğunu bana sat, 500 bin doları al

DÜNYA Haberleri

Markette kasa sırasında bekleyen bir kadın, kendisine gelen teklifle hayatının şokunu yaşadı. ABD'de meydana gelen olayda, çocuğunu satın almak isteyen bir kadının kendisine 500 bin dolar teklif ettiğini belirten kadın, çocuğunu arabaya kilitleyerek polisten yardım istedi.

ABD'nin Teksas eyaletinde duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Dünyaca ünlü bir market zincirinde Rebecca Lanette Taylor isimli bir kadın, başka bir müşteri kadına yaklaşarak çocuğunu çok beğendiğini ve satın almak istediğini belirtti. 49 yaşındaki kadın, kimliği açıklanmayan anneye alışveriş arabasında oturan bir yaşındaki çocuğu için 250 bin dolar teklif etti.

Independent’ın haberine göre, annenin polise haber vermesi üzerine Taylor, mavi gözlü ve sarışın çocukları çok sevdiğini, 250 bin doların arabasında nakit olarak bulunduğunu ve çocuğu hemen satın almak istediğini söyledi.

TEKLİFİNİ 500 BİN DOLARA ÇIKARDI

Çocuğu satın almak istediğini belirten kadının yanındaki bir kişi ise bu sırada çocuğun adını öğrenmeye çalıştı. Annenin tepkisinin ardından Taylor, 250 bin dolarlık teklifini 500 bin dolara çıkardı. Mağazadan çıkan anne, endişelenerek çocuğunu arabaya götürüp kilitledi.

KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

Annenin şikayeti üzerine olay yerine gelen polisler marketin güvenlik kameralarını inceledi. Annenin ifadesinin doğruluğunun tespit edilmesinden sonra Taylor, çocuk satma ve alma suçundan tutuklandı.

Houston County Hapishanesi'ne sevk edilen Taylor, 50 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı. Taylor'ın dava tarihi henüz açıklanmazken, suçlu bulunursa 10 yıla kadar hapis cezası alabileceği belirtildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...