Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tek yaşadığı evde öldü, iskelet kalıntıları aylar sonra bulundu

Düzenleyen:
Tek yaşadığı evde öldü, iskelet kalıntıları aylar sonra bulundu

DÜNYA Haberleri

Japonya'da bir evde, tek başına yaşadığı bilinen 70 yaşlarındaki bir erkeğe ait iskelet kalıntıları bulundu. Yaşlı adamın Nisan 2017'den bu yana kira ödemediği öğrenildi.

Japonya'nın Osaka eyaletine bağlı Kadoma şehrinde bulunan bir apartman dairesinde insan iskeleti kalıntıları bulundu. Apartman dairesinde tek başına yaşayan ve Nisan 2017'den bu yana kirasını ödemediği öğrenilen 70 yaşlarındaki adamın hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

Mülk sahibinin oğlunun geçtiğimiz Pazar günü eve yaptığı ziyarette kilitli olan kapının açıklaması üzerine uzun zamandır kendisinden haber alınamayan kiracının ölmüş olabileceğinden şüphelendiği ve durumu polise bildirdiği belirtildi.

CİNAYET İZİNE RASTLANMADI

Yerel basında çıkan haberlere göre; tek odalı dairede şahsa ait iskelet kalıntıları bulunduğu açıklanırken, yaşlı adamın birkaç yıl önce öldüğünün değerlendirildiği belirtildi.

Öte yandan daire kapısının kilitli olduğu ve cinayet izine rastlanmadığı öğrenildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...