HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Almanya'da sığınmacı kampında dehşet! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Almanya'da sığınmacı kampında dehşet! Ölü ve yaralılar var
Almanya, Sığınmacı, Kamp, Haber

DÜNYA Haberleri  / İHA

Almanya'da bir sığınmacı kampında kalan şahıs , diğer sığınmacıların kapılarını çaldı ve açan kişilere bıçaklı saldırdı. Saldırı sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, en az 5 kişi yaralandı.

Sığınmacı kampında bıçaklı dehşet yaşandı. Sığınmacı kampında kaln bir kişi diğer sığınmacıların kapıların teker teker çaldı ve açanlara adeta dehşeti yaşattı. Almanya’nın güneyindeki Baden Württemberg eyaletinde bulunan Kressbronn bölgesindeki bir sığınmacı kampında bıçaklı saldırıda ölü veyaralıların olduğu öğrenildi.

KAPILARI ÇALDI, AÇANLARI BIÇAKLADI

Çok sayıda sığınmacının yaşadığı kampta teker teker odaların kapısını çalan şahıs, kapıyı açan kişilere bıçakla saldırdı. Olayda 1 kişi öldü, en az 5 kişi de yaralandı. 

Yaralılar, hastaneye sevk edildi. Saldırı ile ilgili soruşturma başlatan Alman polisi, 31 yaşındaki şahsın aynı kampta yaşadığını açıkladı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...