HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Meksika’da hayvanat bahçesinde dehşet! Aslan açlıktan kendi kuyruğunu yedi

Düzenleyen: / Kaynak: DailyMail
Meksika’da hayvanat bahçesinde dehşet! Aslan açlıktan kendi kuyruğunu yedi
Meksika, Hayvanat Bahçesi, , Haber

DÜNYA Haberleri  / DailyMail

Hayvanat bahçesindeki görüntüler görenleri hem dehşete düşürdü hem de yürek burktu. Öyle ki hayvanlar artık açlıktan hem ayakta duramıyor hem de kendi kuyruğunu yiyen bile oluyor.

Meksika'daki hayvanat bahçesindeki görüntüler tepki topladı. 35 yaşındaki Meksikalı aktör Arturo Islas Allende, Black Jaguar White Tiger Foundation kurumunun başkent Meksiko’daki vahşi hayat merkezinde çekilen dehşet verici görüntüleri yayımladı. 

AÇLIKTAN KENDİ KUYRUĞUNU YEDİ

Merkezde aslan ve kaplanların sefil şartlarda tutulduğu ve aç bırakıldığı görüldü. Yiyecek verilmediği için bir deri bir kemik kalan, ayakta durmaya mecal bulamayan ve açlıktan kendi kuyruklarını yiyen yırtıcıların görüntüleri yürek burktu. 

Hayvanlara “soykırım” uygulandığını iddia eden Allende, bu duruma acilen son verilmesini istedi. Merkezde, hayvanat bahçeleri ya da sirklerde kötü muamele gördüğü için el konulan hayvanlar tutuluyor. Bunların oradaki durumlarından çok daha feci halde oldukları kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: DailyMail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...