Prens Harry ve Meghan Markle’a dağ aslanı uyarısı

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Mail
Prens Harry ve Meghan Markle’a dağ aslanı uyarısı

DÜNYA Haberleri  / Daily Mail

Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin ABD’nin California eyaletindeki evlerinin yakınlarında bir dağ aslanı görüldü. Açık hava güvenlik kameralarına yansıyan olayda dağ aslanı bir evin garaj yolundan aşağı iniyor, çöp kutusu ve arabanın yanından geçiyor.

Dağ aslanının görüldüğü yer, İngiltere'yi terk ettikten sonra ABD'ye yerleşen çiftin Montecito'da 14,6 milyon dolarlık malikanelerine 8 kilometre mesafede bulunuyor. Montecito güvenlik yetkilisi Sharon Byrne, “Tüm bölge sakinlerini kapıları asla açık bırakmamaları konusunda uyarıyoruz. Özellikle de tavuk besleyenler dikkatli olmalı. Tavuklar, avcı hayvanlar için kolay bir besin kaynağı olduğu için dağ aslanını yerleşim yerlerine çekebilir” dedi.

Prens Harry- Meghan Markle çifti de bölgede geniş arazilerinde tavuk besleyen aileler arasında. Dağ aslanının, bölgeyi felç eden kuraklığın ortasında yiyecek ve su aramak için tepelerden aşağı indiği sanılıyor.

California'da dağ aslanı saldırısı sonucu en son insan ölümü 2004’te gerçekleşmişti. Montecito bölgesinde ise insanlara yönelik son dağ aslanı saldırısı 1992'de Gaviota Eyalet Parkı'nda gerçekleşmiş, derin yaralarla saldırıyı atlatan çocuğun vücuduna 600 civarında dikiş atılmıştı.


Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Daily Mail
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...