Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Plajda feci ölüm! Şemsiye göğsüne saplandı, hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: Washington Post
Plajda feci ölüm! Şemsiye göğsüne saplandı, hayatını kaybetti

DÜNYA Haberleri  / Washington Post

ABD'de 63 yaşındaki bir kadın, rüzgar nedeniyle uçan bir plaj şemsiyesinin göğsüne saplanması nedeniyle hayatını kaybetti.

ABD'nin Güney Carolina eyaletindeki Garden City Plajı'na giden 63 yaşındaki Tammy Perreault isimli kadının göğsüne rüzgar nedeniyle uçan bir plaj şemsiyesi saplandı. Dün öğle saatlerinde yaşanan olayda talihsiz kadın ağır yaralandı.

Yetkililer, hastaneye kaldırılan kadının bir saat sonra göğüs travması nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Plaj şemsiyeleri, kuma ve taşa çakılabilmeleri için sivriltilmiş bir uca sahip. Bu nedenle rüzgarın şiddetlenmesi halinde zaman zaman havalanarak kazalara neden olabiliyor.

YILDA 3 BİN KİŞİ PLAJ ŞEMSİYESİNDEN YARALANIYOR

ABD Tüketim Ürünleri Güvenliği Komisyonu verilerine göre, ABD'de her yıl yaklaşık 3 bin kişi plaj şemsiyeleri nedeniyle yaralanıyor.

Horry County Acil Durum Yönetimi sözcüsü Thomas Bell, yerel haber kanalı WMBF'ye yaptığı açıklamada geçmişte de benzer olayların yaşandığından söz etti.

ABD Tüketici Ürün Güvenliği Komisyonu ise, 2010'dan 2018'e kadar yaklaşık 2.800 doğrulanmamış plaj şemsiyesiyle ilgili yaralanma olduğunu tahmin ediyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Washington Post
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...