Justin Timberlake İstanbul'a geliyor, İTÜ konseri ne zaman

/ Kaynak: İHA
Justin Timberlake İstanbul'a geliyor, İTÜ konseri ne zaman

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / İHA

Justin Timberlake 'Dünya Turnesi' kapsamında 26 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul, İTÜ Stadyumu'nda olacağını açıkladı. Peki ne zaman gelecek işte detaylar.

Ünlü sanatçı 26 Mayıs 2014 tarihinde İstanbul, İTÜ Stadyumu'nda olacağını açıkladı. Konser, Justin Timberlake'in Türkiye'deki ilk solo performansı olacak.Ünlü şarkıcısı Justin Timberlake'in dünya çapında 2013 yılının müzik listelerinde yer alan The 20/20 Experience World Tour ve The 20/20 Experience - 2 of 2 tüm dünyada müzik marketlerinde satışta.Timberlake şimdi bu heyecan verici canlı şovunu dünya çapında bir turne ile fanlarıyla buluşturuyor. Konserin biletleri 5 Aralık Perşembe günü saat 9:00 'da Türkiye'de satışa çıkacak.Justin Timberlake'in yeni fan klübü, "The Tennessee Kids (#TNKids)"'in üyeleri, 3 Aralık günü ön satış'tan faydalanabilecek.Bu konuyu twitter'da #jtimberlakeistanbulda hashtagı ile takip edebilirsiniz

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...