Her Sevda Bir Veda dizisi oyuncuları

Her Sevda Bir Veda dizisi oyuncuları

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Show TV yepyeni bir dizi ile seyircileri ekrana kitleyecek. Her Sevda Bir Veda dizisinin oyuncu kadrosunu yakından tanıyalım

Kadrosunda, Nik Xheliaj, Elif Atakan, Devrim Evin, Melisa Aslı Pamuk, Gizem Ayaz, Jale Arıkan, Engin Benli, Berna Koraltürk, Cemal Hünal, Demet İyigün, Caner Özyurtlu, Zeynep Kızıltan, Defne Halman, Uğur Karabulut ve Civan Canova'nın yer aldığı dizinin senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alıyor. UlaşGüneş Kaçargil ve Dilek Keser'in yönetmenliğini üstlendiği dizinin projetasarımını ise Tomris Giritlioğlu yapıyor. Sanat yönetmenliğini Sırma Bradley, uygulayıcı yapımcılığını ise Seyhan Kaya ile Birol Akbaba yapıyor. Her Sevda Bir Veda, 3 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlıyor. nbsp;


Dizinin tanınan ünlü isimleri
MELİSA ASLI PAMUK KİMDİR?
2011 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması olan ve L'Oréal Paris sponsorluğunda FOX TV'de yayınlanan ve finali 3 Haziran 2011'de İstanbul'da gerçekleşen Miss Turkey yarışması birincisidir. Miss Turkey 2011 tacını bir önceki yılın birincisi Gizem Memiç'ten alan ve aday numarası 10 olan Pamuk, organizasyonun yeni aldığı format değişikliği kararı ile Türkiye'yi 2011 yılının eylül ayında Brezilya'nın São Paulo şehrinde düzenlenecek olan Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması)'te temsil etmiştir.


CEMAL HÜNAL KİMDİR?
Saint Benoit Fransız Lisesi'nde iki yıl okuduktan sonra yaşadığı disiplin sorunu nedeniyle ailesi tarafından İskoçya'ya, Gordonstoun International Summer School'a gönderildi. Lisenin ardından Londra'da tasarım okumaya karar vererek bir süre burada yaşamış ardından oyunculuk eğitimi için Los Angeles'a gitmiştir. Ucla Extension'da, Santa Monica College'de ve London Film School'da tiyatro ve sinema eğitimi almıştır. Amerika Birleşik Devletleri'nde çeşitli kısa filmlerde rol almıştır. Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Ulak ve Issız Adam filmlerinde başrol oyuncusu olarak yer almıştır. Bir Zamanlar Osmanlı: Kıyam dizisindeki Murat rolü için Osmanlı tekniğine dayalı dövüş için Polonyalı hocalardan eğitim almıştır.


DEVRİM EVİN KİMDİR?
Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nden birincilikle mezun oldu. 2003 yılında Eskişehir Şehir Tiyatroları'na, 2005'te ise Adana Devlet Tiyatrosu'na girdi. Çok sayıda tiyatro oyununda yer alan Evin, Kaleiçi, İki Arada Aşk ve Suç Dosyası gibi televizyon dizilerinde de küçük roller aldı. Yapımcı ve yönetmenliğini Faruk Aksoy'un üstlendiği 16 Şubat 2012'de vizyona giren Fetih 1453 filminde Fatih Sultan Mehmet karakterini canlandırarak dikkatleri üstüne çekmiştir. Film Türk sinemasının en büyük bütçeli filmi olmasının yanı sıra, Türkiye'de tüm zamanların en çok izlenen filmi ünvanına da sahiptir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...