Facebook tüm geçmişinizi videoya çekti!

Facebook tüm geçmişinizi videoya çekti!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

10. yılını kutlayan Facebook, bunun için her kullanıcısına, teker teker bu sürprizi hazırladı.

Son günlerde büyük trend olan Facebook filmim uygulaması bir yandan beğeni toplarken bir yandan da virüs sanıldı. İşte Facebook Filmim ve ayrıntılar. Şikayetvar.com'un haberine göre: Bu yıl 10. yıl dönümünü kutlayan Facebook kullanıcıların geçmişte yaptıkları paylaşımlar, en çok beğenilen fotoğrafları ve yorumlarını gösteren bir slayt hazırlayarak kullanıcılarına sürpriz yaptı. Ancak Facebook'ta bulaşan virüslerden ağzı yanan kullanıcılar "Bu benim Facebook filmim. Kendininkini şu adreste bulabilirsin: " yazılı paylaşımları virüs olabilir düşüncesiyle tıklamaya korktuklarını belirterek, "Virüs mü, yoksa gerçekten sürpriz mi anlamadık, Facebook'a bulaşan virüsle kötü bir sürprize mahrum kalmayalım" diyerek linklere tıklamaya tereddüt ettiklerini aktardılar. Facebook'un sürprizine virüs düşüncesiyle inanmayan kullanıcıların şikayetleri şöyle: "Ana sayfada 'Facebook filmim' linklerini gördüğümde virüs bulaştığını düşünerek arkadaşlarım adına üzüldüm sonra da tanıdıklarımı 'tıklamayın virüs bulaşıyor' diye uyardım. Meğer virüs değilmiş, alışık değiliz böyle sürprizlere, altından zarar verecek bir şey çıkabilir diye korktuk. "
"Arkadaşım bir link paylaşmış, sonra bana da '10.yıla özel doğum günü sürprizi , Facebook benim için hazırlamış' dese de inanmadım, kendisi bilgisayarına bir virüs bulaştırdı beni de alet etmek istiyor sandım. Haberlerde görünce inandım. Ağzımız yandı bir kere..."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...