Kasımpaşa 0 - 3 Beşiktaş CANLI

Kasımpaşa 0 - 3 Beşiktaş  CANLI

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kasımpaşa Beşiktaş yeniden karşılaşıyor. Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı yayını en önemli anları ile sitemizde yer alacaktır.

Beşiktaş, 15 Aralık 2013 tarihinde oynanıp tekrarı karar verilen maçta Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetiyor. Karşılaşma Lig TV'den ekranlara gelecek Beşiktaş ile Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'de tekrar maçıyla birlikte lig tarihinde 21. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında ligde geride kalan 20 maçta siyah-beyazlıların büyük üstünlüğü göze çarpıyor.Bugüne kadar oynanan müsabakalardan 14'ünü Beşiktaş kazandı, 5 maç berabere sonuçlandı, Kasımpaşa sadece son randevuda galibiyete ulaşabildi. Kara Kartal'ın devre arası transferleri Dany Nounkeu ve Jermaine Jones, statü gereği Kasımpaşa maçında forma giymeyecek. Ayrıca, maçta Kasımpaşa'nın transferleri Tunay Torun ve Alpaslan Öztürk de kural gereği süre alamayacak.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

63'Yine sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Barış'ın ceza alanına sert ortasında savunma topu kornere gönderdi.
62'Etkili gelişen Kasımpaşa atağında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Castro, sağ kanattan ceza alanına giren Viudez'e pasını verdi ama ofsayt bayrağı kalktı.
61'Bir başka Kasımpaşa atağında sağ kanatta topa buluşan Viudez'in Babel'e pasında Babel, topu almak isterken rakibine faul yaptı.
60'Kasımpaşa atağında sağ kanatta topla buluşan Viudez, pasını ceza alanındaki Kerem'e gönderdi ama savunma topa ayak koydu.
59'Beşiktaşlı oyuncular kendi yarı alanlarına çekilmiş durumda.
58'Gelişen Kasımpaşa atağında ceza alanı ön bölümüne yükseltilen topta Babel, kafa topu mücadelesinde Franco'ya faul yaptı.
57'Kasımpaşa'nın ikinci yarıdaki arzulu oyunu devam ediyor.
56'Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Gökhan, rakibinden sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
55'Sağ kanattan etkili gelişen Kasımpaşa atağında ceza alanına yapılan ortada kale sahası içinde Babel, kafa vuruşunu yaptı ama top direğin hemen yanından dışarıya gitti.
53'Kasımpaşa'da iki oyuncu değişikliği birden. Sancak Kaplan ve Erhan Kartal oyundan çıkarken Sanharib Malki ve Ryan Donk oyuna girdi.
52'Beşiktaş rakip yarı alandan paslaşarak serbest vuruş kullandı. Sol kanatta topla buluşan Castro, ceza alanına girmek istedi ama rakibini geçemedi.
51'Kasımpaşa, ikinci yarıya daha etkili başlamıştı ve Beşiktaş'ın da 10 kişi kalmasıyla biraz daha hareketlenmeye başladılar.
50'Kullanılan serbest vuruşta ceza alanına yapılan ortada Adem'in kafa vuruşu yandan dışarıya gitti.
49'Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Adem, Serdar'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı Serdar da önce ikinci sarı ve ardından kırmızı kartı gördü.
48'Kasımpaşa, rakip yarı alandan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada topla buluşan Yalçın'un vuruşu savunmadan döndü. Atağın devamında ceza alanına yapılan ortada bu kez Babel, şut çekmek istedi ama top yine savunmadan döndü.
47'Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Gökhan, rakibini ekarte edip ceza alanına ortasını yaptı ama top herkesi aşıp dışarıya gitti.
46'İkinci yarı Kasımpaşalı oyuncuların vuruşuyla başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
D.A.Beşiktaş'ın gollerini Hugo Almeida, Pedro Franco ve Veli Kavlak kaydetti.
D.A.Beşiktaş, Kasımpaşa karşısında soyunma odasına 3-0 önde girdi.
D.A.İlk yarıda son düdük çaldı ve ilk yarı sona erdi.
45'İlk yarının sonuna 1 dakika ilave edildi.
44'Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Serdar'ın ceza alanına ortasında Olcay'ın kafa vuruşu savunmadan döndü ama dönen topa bu kez Veli kafa vuruşu yaptı ve kale sahası içinden topu ağlara gönderdi.
44'GOL! Veli Kavlak
43'Kasımpaşa yarı alanında rakibine sert yaptığı faulden sonra Oğuzhan sarı kart gördü.
42'Orta yuvarlak içinde gerçekleşen top kapma mücadelesinde Kerem, Atiba'ya faul yaptı.
40'Bu kez gelişen Beşiktaş atağında ceza alanı dışında boşta kalan topu alan Atiba, Olcay'a pasını attı ama ofsayt bayrağı kalktı.
39'Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında Tolga topun sahibi oldu.
38'Kasımpaşa atakları sıklaşmaya başladı. Yine Adem, sol kanatta topla buluştu ve ceza alanına yakın bir noktada yerde kaldı. Karar serbest vuruş.
37'Bir başka Kasımpaşa atağında rakip yarı alanda topla buluşan Viudez'in ceza alanına doldurduğu topa Yalçın hareketlendi ama kaleci Tolga, ellerini kullanmanın avantajıyla topun sahibi oldu.
36'Kullanılan serbest vuruşta Babel'in doğrudan kaleye gönderdiği top kaleci Tolga'da kaldı.
35'Gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta ceza alanına yakın bir noktada topla buluşan Adem, Serdar'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş vuruş. Serdar Kurtuluş sa sarı kart gördü.
34'Beşiktaş sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada Atiba'nın kafa vuruşu Isaksson'dan döndü ve Franco'nun önünde kaldı ve Franco topu boş kaleye gönderdi.
34'GOL! Pedro Franco
33'Yine sol kanadı kullanan Kasımpaşa'da Viudez'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
32'Sol kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Adem, hızla ceza alanına hareketlendi ama Serdar'ı geçemedi.
31'Topla oynama oranlarında Kasımpaşa'nın Beşiktaş'a oranla %59'a %41 üstünlüğü bulunuyor.
30'Siyah beyazlılar sol kanattan köşe vuruşu kullandı. Oğuzhan'ın kale sahasına yaptığı ortada Isaksson topu tem yumrukla uzaklaştırdı ama aynı anda kendisine faul de yapıldı.
29'Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında kaleci Tolga, yükselip topun sahibi oldu.
28'Beşiktaş yarı alanında gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Franco, Babel'e faul yaptı ve karar serbest vuruş.
27'Böylece maçın ilk tehlikeli atağı golle sonuçlanmış oldu.
26'Siyah beyazlılar iyi pas yaptılar ve Veli, ceza alanı ön bölümünde topla buluşup pasını ceza alanı içi sol çaprazındaki Olcay'a verdi. Olcay topu kontrol edip kale sahasına çevirdi ve Almeida da topu boş kaleye gönderdi.
26'GOOOOOOOOL! Hugo Almeida
24'Bir başka Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Gökhan, rakibinden sıyrılmak isterken faul yaptı. Gökhan faul yapmadığı yönünde itirazlarda bulundu ama karar değişmedi.
23'Son dakikalarda iki takım da çok fazla faul yapmaya başladı.
22'Kullanılan serbest vuruşta Gökhan'ın ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
21'Bu kez gelişen Beşiktaş atağında sağ kanatta topla buluşan Oğuzhan, iki rakibinin arasında çıkmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
20'Gelişen Kasımpaşa atağında rakip ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Kerem'in ceza alanı içi sol çaprazındaki Adem'e verdiği pasta Adem'in gelişine vuruşu yandan dışarıya gitti.
19'İki takım da orta alanda karşılıklı top kaybı yapıyor.
18'Beşiktaş'ın rakip yarı alanda baskısı var. Oğuzhan'ın bu baskı sırasında Viudez'e müdahalesinde Viudez kısa bir sakatlık geçirdi ama ciddi bir durumu yok.
17'Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Babel, rakibinden sıyrılıp ceza alanına ortasını yaptı ama herkesi aşan top dışarıya gitti.
15'Sağ kanattan gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan , kendisine atılan topu almak için son çizgiye kadar koştu ama top Castro'nun kontrolünde dışarıya çıktı.
14'Orta alanda gerçekleşen top kapma mücadelesinde Ersan, Kerem'e faul yaptı ve Kerem kısa bir sakatlık geçirdi.
13'İki takım da bu dakikaya kadar birbirine üstünlük sağlayamadı. Orta alanda kıyasıya bir mücadele var.
12'Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı. Oyun taç atışıyla devam edecek.
11'Gelişen Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Adem, Serdar'dan sıyrılmak isterken Serdar, faul yaptı.
10'Kasımpaşa atağı etkili gelişti ama sağ kanattan Scarione'nin ceza alanına gönderdiği yüksek topu kontrol etmeye çalışan Adem, Serdar'a faul yaptı.
9'Aynı kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Franco ve Castro'yu aşan top diğer kanattan dışarıya çıktı.
8'Bu kez gelişen Beşiktaş atağında Gökhan'ın sağ kanattan ceza alanına yerden ortasında Barış'ın ters vuruşu kornere gitti.
7'Kasımpaşa atağında sol kanatta topla buluşan Babel, iki rakibinden çok şık sıyrılıp ceza alanına girdi ama Adem'e çevirdiği top biraz hızlı olunca top Beşiktaşlı oyuncularda kaldı.
6'Gelişen Beşiktaş atağında Oğuzhan'ın pasında sağ kanatta topla buluşan Gökhan'ın ceza alanındaki Almeida'ya gönderdiği topta ofsayt bayrağı kalktı.
5'Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda yakın direğe yapılan ortada yine Almeida topu karşılayan isim oldu.
4'Kullanılan serbest vuruşta Viudez'in ceza alanına ortasında Almeida'nın ayak koyduğu top kornere gitti.
3'Beşiktaş yarı alanında topla buluşan Babel, sol kanatta Veli'den sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
2'Sağ kanattan gelişen Kasımpaşa atağında Erhan'ın ceza alanına ortasında savunmadan seken topa ceza alanı dışından Kerem'in şutu üstten dışarıya gitti.
1'Mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...