AK Parti yeni seçim şarkısı Dombra - Videosu izle

AK Parti yeni seçim şarkısı Dombra - Videosu izle

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

AK Parti Seçim şarkısını Uğur Işılak seslendirdi. İşte AK Parti'nin yeni seçim şarkısı Dombra şarkısı ve videosu. Tıkla izle.

Uzun adam klibi rekora koşuyor - VİDEOSU
Gazeteci Sibel Eraslan'ın, Başbakan Erdoğan'a ithafen yazdığı "Uzun Adam" başlıklı yazısı seslendirilerek klip yapıldı.
Haber Seyret ekibinin belgesel formatında hazırladığı ve yazıda anlatılan olaylardan görüntülerin de yer aldığı klip sosyal medyada paylaşım rekorları kırıyor.
UZUN ADAM VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...
Taner Yıldız: 'Uzun adamın ölmesini üç yıldan beri bekliyoruz' diyorlar
Enerji Bakanı Taner Yıldız, NTV'de çok çarpıcı bir duyumunu aktardı. 3 yıldan beri Başbakan'ın ölümünü mü bekliyorlardı?
NTV yayınında Mehmet Barlas'a konuk olan Enerji Bakanı Taner Yıldız, 17 Aralık operasyonu ve sonrasında yaşananları değerlendirdi.
Yıldız, açıklamalarının bir yerinde oldukça çarpıcı bir duyuma yer verdi.
"UZUN ADAMIN ÖLMESİNİ ÜÇ YILDAN BERİ BEKLİYORUZ! AMA HALA ÖLMEDİ"
Taner Yıldız şöyle konuştu:
Ortada bir sıkıntı var. Biz kardeşiz. Kardeşe beddua edilmez, dua edilir. Ne oldu? Orada ne oldu? Birşey oldu yani.
Eğer mesele dershaneler olsaydı, bazı arkadaşların -önemli kısmını tenzihen söylüyorum- "uzun adamın ölümünü üç yıldan beri istiyoruz. Ama hala ölmedi" denmezdi.
Ben bunu duyduğumda dondum kaldım.
Mehmet Barlas: Yani Başbakan'ı ima ediyorlar.
Taner Yıldız: Evet. Sizin o "uzun adam" dediğiniz gecesini gündüzüne katıp çalışıyor.
İŞTE AK PARTİNİN YENİ SEÇİM ŞARKISI
##tgvideo##
Başbakan Erdoğan, "AK Parti Seçim Beyannamesi" ile belediye başkan adaylarının açıklanması dolayısıyla Ankara Arena'da düzenlenen toplantıya katıldı. AK Parti Seçim Beyannamesi ve Belediye Başkan Adayları Tanıtım toplantısında, 30 Mart yerel seçimlerinde kullanılacak şarkıların tanıtımı yapıldı. Seçimlerde ilk kullanılacak şarkının adı "Daima Aşk, Daima Hizmet." AK Parti'nin seçim müzikleri arasında Kürtçe ve Türkçe seslendirilen parçada yer aldı.
AK PARTİ'NİN ŞAŞIRTAN SEÇİM ŞARKISI
Nogay Türklerine ait, Orta Asya Türklerini anlatan 'Dombra şarkısı', AK Parti'nin seçim çalışmaları dahilinde Uğur Işılak tarafından yeniden yorumlandı.
Şarkının nakarat bölümü şu şekilde: "Göründüğü gibi olan / Gücünü milletten alan / Recep Tayyip Erdoğan", "Mazlumlara sırdaş olan / Gariplere yoldaş olan / Recep Tayyip Erdoğan"
BAŞBAKAN ERDOĞAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Seçim şarkısı Başbakan Erdoğan'ın konuşması öncesinde salona dinletildi ve büyük coşkuyla karşılandı. Bu sırada duygulanan Başbakan Erdoğan'ın gözlerinin dolduğu görüldü.
BAŞBAKAN ERDOĞAN, UĞUR IŞILAK'I BÖYLE TEBRİK ETTİ
AK Parti yeni seçim şarkısı Dombra - Videosu izle
"AK PARTİ'DEN KÜRTÇE VE TÜRKÇE SEÇİM ŞARKISI"
AK Parti'nin ikinci açıklanan şarkısı ise Kürtçe ve Türkçe seslendirilmiş olan "El ele yürüyeceğiz, biz birlikte Türkiye'yiz" oldu.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...