Mert'in katili intihar etmek istedi

/ Kaynak: AA
Mert'in katili intihar etmek istedi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Tutuklanan Aykut Balk'ın Erzurum E Tipi Cezaevi'nde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.

Kaybolduktan sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aykut Balk'ın Erzurum E Tipi Cezaevi'nde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.
nbsp; nbsp; nbsp;
Kars'ta kaybolduktan sonra cesedi bulunan Mert Aydın'ı (9) öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Aykut Balk'ın cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulunduğu bildirildi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Tutuklu bulunduğu Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi'nde bileklerini keserek intihara teşebbüs ettiği belirtilen Balk, bu kentteki tedavisinin ardından Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Hastanede kameralı bir odaya konulan Balk'ın 24 saat gözetim altında tutulacağı, daha sonra yeniden cezaevine gönderileceği kaydedildi.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Kars İstasyon Mahallesi'ndeki Barış Apartmanı'nda oturan 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesi'nde bulunan amcasının iş yerine 6 Nisan Pazar günü öğleden sonra yemek götürmüş, yemeği bıraktıktan sonra bir daha görülmeyen çocuğun ailesi polis merkezine giderek kayıp ihbarında bulunmuştu. Mert Aydın'ın cesedi 7 Nisan Pazartesi günü Karadağ Mahallesi'ndeki eski bir tabyanın yakınlarında bulunmuştu. Cinayet zanlısı olarak yakalanan Aykut Balk, tutuklanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...