Veli Kavlak ile Uğur Boral idmanda tekme tokat birbirne girdi

Veli Kavlak ile Uğur Boral idmanda tekme tokat birbirne girdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Beşiktaş idmanında Veli Kavlak ile Uğur Boral idmanda tekme tokat birbirne girdi. Antrenman sonrası Kavlak barışmak istedi Boral tersledi.

Beşiktaşlı futbolcular Veli Kavlak ile Uğur Boral, siyah-beyazlı takımın bugün yaptığı antrenmanda tartıştı. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında kendi evinde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular Veli Kavlak ve Uğur Boral birbirine girdi. Antrenmanda aynı takımda oynayan iki futbolcu pas verme nedeniyle sert bir şekilde tartıştılar. Araya giren diğer futbolcular, tartışmanın daha da büyümesine engel oldu. nbsp;Veli Kavlak elini uzattı, Uğur Boral ise yumruk sallayıp "Önce adam ol, kendiden büyüklere saygılı davran. Büyük bir camiada olduğunu da sakın unutma" dedi.
(Ajanslar)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...