Ankara'daki kazanın bilançosu: 3 ölü, 6'sı ağır 20 yaralı

/ Kaynak: DHA
Ankara'daki kazanın bilançosu: 3 ölü, 6'sı ağır 20 yaralı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

Ankara İstanbul yolunda belediye otobüsü ile yolcu minibüsün çarpıştığı trafik kazasında bilonço ağır oldu: 3 ölü 6'sı ağır 20 yaralı!

Ankara- İstanbul karayolunun Şaşmaz Kavşağı yakınlarında meydana gelen kazada, 3 kişinin öldüğü, 6'sı ağır 20 kişinin de yaralandığı açıklandı.Kazada, durakta bekleyen Mustafa Karagöz ve minibüste bulunan Ahmet Alıcılar'ın olay yerinde, Emin Ahmet Taşlıca'nın ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.Yaralılar, çevredeki hastanelerde sevk edildi. Otobüs ve minibüs içinde sıkışan bazı yaralılar, itfaiye ekiplerinin yardımıyla kurtarılıyor. Kaza nedeniyle İstanbul-Ankara yolunun bir bölümü trafiğe kapandı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu istikamette, Jandarma Genel Komutanlığından da sağlık ekipleri ve askeri personel kurtarma çalışmalarına yardım ediyor. Kazaya karışan araçlar çekicilerle olay yerinden kaldırılıyor. Kaza nedeniyle İstanbul-Ankara karayolunun bir bölümü trafiğe kapanırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Kazaya karışan araçlar kurtarıcılar ile bulundukları yerden kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...