İstanbul'da kim önde, seçim sonuçları burada olacak

İstanbul'da kim önde, seçim sonuçları burada olacak

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Seçim sonuçları açıklandı, seçim yasakları kalktı, seçim sonuçları ne zaman tam olarak açıklanacak. İstanbul'da kim önde işte tüm son gelişmeler...

Oy verme işleminin bitmesi ile birlikte sandıkların açılması başladı. Oy sayımının ardından hangi ilde kim önde, merak ettiğiniz soruların cevapları ve daha fazlası burada olacak. (İstanbul seçim sonuçları)Yüksek Seçim Kurulu (YSK), bu seçimde doğu illerinde daha erken oy kullanmasına ilişkin düzenleme öngörmedi. Bu kapsamda tüm Türkiye'de saat 08.00'de başlayan oy verme işlemi saat 17.00'de tamamlandı.Oy vermenin bitiş saati geldiği halde sandık başında oylarını vermek üzere bekleyen seçmenler varsa, sandık kurulu başkanı bunları saydıktan sonra sırayla oylarını kullanmalarına izin verecek.Yurt dışında kullanılan oyların sayımına başlandı.Cumhurbaşkanı seçimi için yurt dışında kullanılan oyların sayımına ATO Congresium'da başlandı. Oy sandıkları, saat 17.00'de oy verme işleminin sona ermesinin ardından açılmaya başlandı.Görevliler ve basın mensupları, kongre merkezine güvenlik kontrolünden geçirilerek alındı.
Sayımın başlamasıyla birlikte bir süre görüntü almalarına izin verilen basın mensupları, daha sonra bina dışına çıkarıldı.
Yurt dışındaki 2 milyon 783 bin 660 seçmen için 54 ülke ve 103 temsilcilikte oluşturulan sandıklarda kullanılan yaklaşık 232 bin oy, bin 378 sandıkta toplandı.
ATO Congresium'da ülke ülke istiflenen sandıklara bakıldığında, en fazla sandığın Almanya'nın Münih ve Hannover şehirlerinden geldiği görülüyor.
Her sandık için 5 kişinin sayım yapacağı kongre merkezinde, 7 bine yakın görevli bulunuyor.
Bahçeli seçimi parti merkezinde takip ediyor
Oyunu Ankara'da kullanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonuçlarını parti genel merkezinde takip ediyor.
Oyunu Anıttepe Ortaokulunda 1293 numaralı sandıkta kullanan Bahçeli, daha sonra parti genel merkezine geçti. Bahçeli'nin makamında bir araya geldiği parti kurmayları ile seçimi değerlendirdiği öğrenildi. nbsp;
Ayrıca, parti genel merkezinin giriş katında basın mensupları için sonuçların yansıtılacağı alan oluşturuldu. nbsp;
Oyunu oturduğu Çukurambar'daki Arjantin İlkokulu'nda kullanan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da daha sonra parti genel merkezine geçti.
Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da bulunan Genel Başkan Yardımcıları ile makamında bir araya gelerek, seçimleri değerlendirdiği öğrenildi. nbsp;
Kılıçdaroğlu'nun toplantının ardından bir süre önce parti genel merkezinden ayrılarak evine geçtiği belirtildi. nbsp;

Seçim sonuçları! (İstanbul, Anakara, İzmir kim önde) - ANLIK CANLI iZLE... Merakla beklenen seçim sonuçları henüz açıklanmadı. YSK seçim yasaklarını kaldırır kaldırmaz internet siteniz Türkiye Gazetesi ilk sonuçları dakika dakika il ili sonuçları canlı olarak okuyucularına ulaştıracaktır. Seçim sonuçlarını, il il hangi adayın kazandığını ve daha fazlasını özel sayfamıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...

2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi Seçim Sonuçları tg.com.tr'de olacak. Seçim sonuçları burada. İşte il il seçim sonuçları canlı izle ve takip et. 2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi Seçim Sonuçları... Anlık son seçim sonuçları - 2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi (Anadolu-Ajansı)... 2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçimi! 2014 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçimi doodle oldu. 2014 Türkiye Cumhurbaşkanlığı Seçim sonuçları, İl İl Seçim Sonuçları Canlı Cumhurbaşkanı kim olacak? nbsp; hepsi ve daha fazlası tg.com.tr'de. Dünyanın en büyük arama motoru Google, Türkiye'de yapılacak olan 12. cumhurbaşkanlığı seçimleri için ana sayfasında özel bir doodle hazırladı.

#

#

10 Ağustos 2014 günü yapılacak olan 12. cumhurbaşkanlığı seçimleri için dünyanın en büyük arama motoru Google, 2014 yerel seçimlerinde olduğu gibi yine ana sayfasında özel bir seçim doodle'ı hazırladı.

SEÇİM SONUÇLARI CANLI OLARAK AN BE AN TG.COM.TR'DE - TIKLA ÖĞREN...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...