UEFA golü iptal etti

UEFA golü iptal etti

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Rus takımının 2-0 kaybettiği Avni Akerdeki maçta cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle hükmen 3-0 galibiyet bekleyen Trabzon UEFA'dan gelen haberle sarsıldı

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasında 2-0 kazandığı ilk karşılaşmada cezalı oyuncu oynattığı gerekçesiyle UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'ne sevk edilen Rostov, herhangi bir ceza almadı. Trabzonspor'un avukatlarından Anıl Gürsoy Artan, UEFA'dan kendilerine gelen yazıda dosyanın kapatılması yönünde bir karar çıktığını belirterek, "Tabii ki bu kısa karar. Biz kulüp olarak gerekçeli kararı da talep edeceğiz. Dosyanın neden açıldığını, neden kapandığını merak ediyoruz. Sonuçta burada bir zaman aşımı yok" dedi.

Beklemedikleri bir kararın çıktığını vurgulayan Artan, "Hükmen galibiyet bekliyorduk ancak olmadı. UEFA'dan gerekçeli karar geldiğinde dosyanın neden kapatıldığını öğreneceğiz" ifadelerini kullandı. Bu arada bordo-mavililer, UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'ne başvuruda bulunarak Rostov hakkındaki gerekçeli kararı istedi.

Bilindiği gibi Rostov, 2011-12 sezonunda Standart Liege-Wisla Krakow karşılaşmasındaki hareketi sebebiyle 3 maç ceza alan Reginal Groeux'u geçen süre içerisinde cezanın infazı tamamlanmadan oynattığı gerekçesiyle disiplin talimatının "Hükmen Mağlubiyet" başlıklı 21. maddesi uyarınca UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi'ne sevk edilmişti. nbsp;

BELKALEM KRİZ OLDU
Trabzonspor Rostov ile oynayacağı UEFA Avrupa Ligi rövanş maçı için dün Rusya'ya gitti. 100 kişilik kafile Rostov'da ummadık bir kriz yaşadı. Cezayirli futbolcu Belkalem'in pasaportunda oluşan yırtık sebebiyle bu futbolcunun şehre girişine izin verilmedi. Takımı otele gönderen Başkan İbrahim Hacıosmaoğlu 4 saatlik uğraştan sonra futbolcusuna izin alabildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...