310 madencinin ölümünün ardından Soma'dan bir acı haber daha

/ Kaynak: DHA
310 madencinin ölümünün ardından Soma'dan bir acı haber daha

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / DHA

13 Mayıs'ta meydana gelen ve 310 madencinin ölümüne sebep olan facianın ardından bir acı haber daha geldi.

Soma'dan bir acı haber daha geldi. Kömür ocağında meydana gelen göçükte bir madenci daha hayatını kaybetti - son gelişmeler... Manisa'nın Soma İlçesi'ndeki bir kömür ocağında, sırtına kömür parçası düşen 36 yaşındaki maden işçisi Metin Keskin yaşamını yitirdi. Soma'da 13 Mayıs'ta meydana gelen ve 310 kişinin yaşamını yitirdiği faciasının ardından meydana gelen bu ölüm, maden ocaklarındaki işçi güvenliği konusunu bir kez daha gündeme getirdi.
İmbat Madencilik'e ait kömür ocağında çalışan evli 3 çocuk babası Metin Keskin'in sırtına bugün saat 08.30 sıralarında, büyükçe bir kömür parçası düştü. Sırtına çarpan kömür parçasının etkisiyle göğsünü önündeki direğe çarpan ve direkteki pim göğsüne saplanan Keskin ağır yaralandı. Arkadaşları tarafından madenden çıkartılan Keskin, ambulansla Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken yolda öldü. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...