Abdullah gül o iddialara çok sert çıktı

Abdullah gül o iddialara çok sert çıktı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 'Yeni parti' iddialarına sert çıktı. Gül, 'Yeni parti söylemlerinin aslı yoktur.' dedi ve ekledi...

Abdullah Gül, sık sık gündeme gelen yeni parti iddialarına ilişkin sert konuştu. 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Yeni parti söylemlerinin aslı yoktur. Bir cumhurbaşkanı nasıl davranırsa öyle davranacağım" dedi.Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaretinde, "Şunu söylemek isterim: Zaman zaman görüyorum yeni parti gibi bir söylem var. Bunların hiçbir aslı yoktur. Daha önce de söyledim. Hem hemşehrilerime şükran borcumu ödemek ve gösterdikleri vefayı görmek için geldim. Bunu bir daha söylüyorum. Bir cumhurbaşkanı nasıl davranırsa öyle davranacağım. Arkadaşlarıma bundan sonra daha çok başarılı olmaları için yardımcı olacağım" diye konuştu. nbsp;11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, görev süresinin tamamlanmasının ardından ilk kez memleketi Kayseri'ye geldi.Özel uçakla Erkilet Havalimanına gelen Gül'ü, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Gül'ün kardeşi Macit Gül, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Tamer, Yaşar Karayel, bağımsız milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kayseri İl Başkanı Cahit Özden, AK Parti eski il Başkanı Ömer Dengiz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bir grup vatandaş karşıladı. Gül'ün VIP kapısından çıkışı sırasında davul, zurnanın yanı sıra "Memleketim" şarkısı çalındı. nbsp;Ellerinde Gül'ün fotoğrafları, bayrak ve gül bulunan vatandaşlar "Güzelliklerin öncüsü büyüğümüz şehrinize hoş geldiniz" yazılı pankart açıp "Türkiye'nin gururu" sloganları atarak, sevgi gösterisinde bulundu.
Abdullah gül o iddialara çok sert çıktı

Kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek tokalaşmaya çalışan Gül, verilen gülleri de geri çevirmedi.
Minibüsle Büyükşehir Belediyesine hareket eden Gül, yol güzergahında sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Halk ozanı Abdullah Öztürk de sazla Abdullah Gül için yazdığı dörtlüğü okudu.
Büyükşehir Belediyesine gelen Gül'ün, esnaf ziyareti yapması, vatandaşlarla bir araya gelmesi ve baba evine gitmesi bekleniyor. Gül'ün, akşam da Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünce iş adamları ve sanayicilerin katılımıyla düzenlenen yemekli toplantıya katılması planlanıyor.
(Ajanslar)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...