Gülben Ergen'den Mustafa Erdoğan'a yanıt!

Gülben Ergen'den Mustafa Erdoğan'a yanıt!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kısa süre önce Erhan Çelik ile dünya evine giren Gülben Ergen Çelik'ten eski eşi Mustafa Erdoğan'a fotoğraflı bir yanıt geld

Erhan Çelik'le evlenen Gülben Ergen'den "Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamısını kabul edemem!" diyen eski eşi Mustafa Erdoğan'a dikkat çeken bir yanıt geldi. Ergen, İnstagram hesabından "Öfkeli insanın yüksek sesi ile mutlu insanın bilge sessizliği arasındaki farkın fotoğrafı" diye yazdı, bu fotoğrafı paylaştı:
nbsp;Gülben Ergen'den Mustafa Erdoğan'a yanıt!


MUSTAFA ERDOĞAN GÜLBEN ERGEN'E BUNLARI SÖYLEMİŞTİ
Mustafa Erdoğan, Milliyet'e verdiği röportajda şu açıklamaları yaptı:


"ÇOCUKLARIM BAŞKASIYLA YAŞAYAMAZ"
"Gülben şu ana kadar iyi bir anneydi. Önemli olan bundan sonra nasıl bir anne olacağı... Beni çocuklarım ilgilendirir. Gerisi herkesin kendi hayatı; mutluluklar dileriz." nbsp;
"Çocuklara olan sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. Bir sapma olursa müdahale ederim. Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını ise kabul edemem!"


"BÜYÜK LAF ETMİŞİM"
(Daha önce söylediği 'Asla evlenmem' sözü sorulunca) "Büyük laf etmişiz. Nerede, ne zaman, ne olacağı belli olmaz. Şu an beceremiyorum bir ilişkiyi ama aşık olmak isterim..."


"KUDÜS'TE, MEKKE'DE DEĞİL, KENDİNDE ARA"
(HAC konusu sorulunca) "Her ne arar isen kendinde ara. Kudüs'te, Mekke'de, Hac'da değildir. Benim konuya yaklaşımım bu."


MUSTAFA ERDOĞAN DUYGU ÇETİNKAYA İLE DE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
Gülben Ergen'in Erhan Çelik'le evlenmesinden kısa süre sonra, eski eşi Mustafa Erdoğan da oyuncu Duygu Çetinkaya ile objektife yakalandı. Mustafa Erdoğan ve Duygu Çetinkaya, önceki gün Cihangir'deki bir kafede buluştu. Flaşlar patlayınca bir an tedirgin olan ikili, göz göze gelince gülmeye başladı. nbsp;


Gülben Ergen'den Mustafa Erdoğan'a yanıt!



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...