HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )

Kaynak:
Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / 

Beşiktaş, Partizan deplasmanında farka koştu. Partizan Beşiktaş maçı geniş özeti, golleri ve tüm detayları haberimizde. İşte BJK-Partizan maçı özeti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi C Grubu üçüncü maçında deplasmanda Sırbistan ekibi Partizan'a konuk oldu. Beşiktaş Partizan maçı golleri ve tüm detayları haberimizde. İşte BJK-Partizan maçı geniş özeti. FK Partizan Stadı'nda yağmur altında başlayan mücadelede temsilcimiz Beşiktaş, ilk yarının hemen başında Partizan karşısındaki farkı gösterdi ve oyundaki üstünlüğü ele geçirdi. Mücadelenin 18. dakikasında Veli Kavlak'ın ceza sahası dışından çektiği sert şut Sırp kaleci Milan Lukac'ın kurtaramayacağı köşeye gitti ve Beşiktaş aradığı golü erken buldu. Bu golden sonra oyundaki üstünlüğü iyice eline geçiren siyah-beyazlı ekibimiz ilk yarının son dakikasında Demba Ba'nın golüyle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıdada performansından hiç bir şey kaybetmeyen Beşiktaş, Sırp futbolculara geçit vermedi ve 52. dakikada Oğuzhan Özyakup'un hazırlanış açısından Barcelona vari bir gol attı ve farkı 3'e çıkarttı. Henüz 3. golün şokunu üzerinden atamayan Partizan, 54. dakikada Gökhan Töre'ye engel olamayınca 4. golü ağlarında gördü. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş deplasmandan 4-0 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. nbsp;

Bu sonucun ardından UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda temsilcimiz Beşiktaş 5 puanla liderliğe yükseldi. nbsp;

Beşiktaş 6 Kasım 2014 tarihinde Partizan takımını bu kez evinde ağırlayacak.

PARTİZAN:0 nbsp;- BEŞİKTAŞ:4 ( MAÇ SONUCU )

M.S. Karşılaşma 4-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

90' Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.

88' Sağ kanattan gelişen Partizan atağında Grbic'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.

85' Gelişen Partizan atağında Ninkovic, Atiba'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

82' Hızlı gelişen atağımızda Cenk, sol kanattan ceza alanına girmek üzereyken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

78' Gelişen Partizan atağında Volkov, sol kanatta İsmail'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

75' Rakip ceza alanı dışından serbest vuruş kullandık. Cenk'in dorudan kaleye gönderdiği topu kaleci kornere çeldi.

74' Sağ kanattan gelişen Partizan atağında ceza alanına yapılan ortada Grbic topu eliyle kontrol etti ve karar serbest vuruş.

71' Gelişen Partizan atağında Grbic'in ceza alanı içi sağ çaprazından şutunda top dışarıya gitti.

66' Sağ kanattan gelişen Partizan atağında Volkov'un ortasında Pantic'in zayıf kafa vuruşu Tolga'da kaldı.

61' Partizan sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu uzaklaştırdı.

58' Yarı alanımızda gerçekleşen ikili mücadelede Gökhan Töre rakibinden topu kurtarmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.

54' nbsp;GOOOOOLLLLL!!! Temsilcimiz Beşiktaş, Gökhan Töre'nin golüyle farkı 4'e çıkarıyor.

nbsp;Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )

52' GOOOOLLLLL! Oğuzhan, Beşiktaş'ı 3 farklı üstünlüğe taşıdı

nbsp;Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )

49'
Etkili gelişen atağımızda rakip ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Atiba'nın sol kanattaki Oğuzhan'a pasında Oğuzhan topu yerden çevirdi ama savunma araya girdi.

47' Sağ kanattan gelişen atağımızda Oğuzhan'ın ceza alanına koşu yapan Demba Ba'ya uzun pasında kaleci Lukac, Demba Ba'ya fırsat vermedi.

46' İkinci yarı Partizanlı futbolcuların vuruşu ile başladı.

D.A. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-0 Beşiktaş'ın üstünlüğü ile sona erdi.

45' GOOOOOLLLL!! Demba Ba Beşiktaş'ı 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. nbsp;Gelişen atağımızda ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Olcay'ın ceza alanı içi sol çaprazındaki Demba Ba'ya pasında Demba Ba dar açıdan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

nbsp;Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )

42'
Sağ kanattan gelişen atağımızda Gökhan, Volkov'dan sıyrılmak isterken Volkov, Gökhan'ın formasından çekti ve sarı kart gördü.

40' Sağ kanattan gelişen Partizan atağında Skuletic'in ortasında Franco topu kornere gönderdi.

36' Bu kez Partizan gole çok yaklaştı. Sol kanattan Skuletic'in kale sahasına çevirdiği topa Pantic dokundu ama Tolga topu inanılmaz çıkardı ve kornere çeldi.

34' Sağ kanattan gelişen atağımızda Gökhan'ın daha iç bölümde bulunan Oğuzhan'a pasında Oğuzhan da ceza alanındaki Demba Ba'ya pasını vermek istedi ama araya savunma girdi.

31' Orta sahada topla buluşan Nikola Drincic pasını Andrija Zivkovic'e aktarmak istiyor ancak Andrija Zivkovic, Ramon Motta'nın arkadan müdahelesine maruz kalıyor. Hakem Paolo Silvio Mazzoleni bu pozisyonda Ramon Motta'ya sarı kartını gösteriyor.

29' İkinci gole yine çok yaklaştık. Gökhan Töre'nin ceza alanı içinden sağ köşeye gönderdiği top direkten döndü.

28' Yine sol kanattan gelişen Partizan atağında ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.

27' nbsp;Sol kanattan gelişen Partizan atağında Volkov'un ceza alanına ortasında Tolga topu kontrol etti.

24' Hızlı gelişen atağımızda Oğuzhan, orta alandan aldığı topla ceza alanı ön bölümüne kadar gitti ama 3 rakibinin arasından çıkamadı.

23' Partizan, yarı alanımızdan sol kanattan serbest vuruş kullandı. Ceza alanına yapılan ortada herkesi aşan top doğrudan dışarıya gitti.

20' İkinci gole çok yaklaştık. Gökhan ceza alanı içi sağ çaprazından pasını Olcay'a verdi Olcay'ın kaleye şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

18' GOOOOOOOLLLLL!!! Veli Kavlak attığı mükemmel gol ile Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. nbsp;Gelişen atağımızda Oğuzhan'ın pasında topla buluşan Veli'nin uzak mesafeden çok etkili vuruşunda top sağ köşeden ağlarla buluştu.

nbsp;Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )

14'
Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede rakibine faul yapan Olcay Şahan sarı kart gördü.

12' Gole çok yaklaştık... Gökhan'ın ceza alanı dışından sağ çaprazından şutunda kaleci son anda topu kornere çeldi.

10' Çok etkili geldik. Sağ kanatta topla buluşan Gökhan, rakiplerinden bir bir sıyrılıp ceza alanı ön bölümüne kadar gitti ve pasını Motta'ya verdi. Motta'nın ceza alanına çevirdiği topta savunma topu karşıladı.

9' Sağ kanattan gelişen atağımızda Gökhan'ın ceza alanına uzun gönderdiği topa Demba Ba hareketlendi ama topu oyun alanı içinde tutamadı.

6' Partizan sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada savunmamız topu karşıladı.

4' Partizan sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Ceza alanına yapılan ortada ceza alanı içinde kafa topu mücadelesinde lehimize serbest vuruş kararı verildi.

1' Mücadele Beşiktaşlı oyuncuların vuruşuyla başladı... Haydi Kara Kartal... Zafer gecesi olsun...

Partizan: 0 - Beşiktaş: 4

Stat: Partizan

Hakemler: Paolo Mazzoleni, Riccardo Di Fiore, Matteo Passeri (İtalya)

Partizan: Lukaç, Volkov, Stankoviç, Çirkoviç, İliç, Stevanoviç, Jivkoviç (Dk. 67 Grbiç), Drinçiç (Dk. 61 Markoviç), Pantiç, Lazoviç (Dk. 61 Ninkoviç), Şkuletiç

Beşiktaş: Tolga Zengin, Sivok, Franco, Motta, Gökhan Töre (Dk. 64 Kerim Frei Koyunlu), Veli Kavlak, Hutchinson, Oğuzhan Özyakup (Dk. 78 İsmail Köybaşı), Necip Uysal, Demba Ba (Dk. 69 Cenk Tosun), Olcay Şahan

Goller: Dk. 18 Veli Kavlak, Dk. 45 Demba Ba, Dk. 52 Oğuzhan Özyakup, Dk. 54 Gökhan Töre (Beşiktaş)

Sarı kartlar: Dk. 14 Olcay Şahan, Dk. 31 Motta (Beşiktaş), Dk. 42 Volkov, Dk. 75 İliç (Partizan)

Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )

5 TÜRK TARAFTAR GÖZALTINA ALINDI
Beşiktaş taraftarları, Partizan maçı öncesi polisin belirlediği toplanma noktasından alındı ve maçın oynanacağı stada güvenlik kordonu içinde getirildi. Karşılaşmada yaklaşık 2 bin güvenlik görevlisi hazır bulundu. Mücadele öncesi stat çevresindeki bazı ana ve bağlantı yolları kapatıldı. Karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın kaldığı otel ve taraftarların ağırlıklı olarak konakladığı yerlerde dahi polis bekletilmesi dikkat çekti. Polis, alkollü olan ve küçük çaplı taşkınlık yapan 5 Türk taraftarı gözaltına aldı.


nbsp;
Partizan Beşiktaş maçı golleri ve özeti ( BJK-Partizan )




YAĞIŞLI HAVA TRİBÜNLERİ VURDU
Karşılaşma öncesi yoğun yağmur, Partizanlı taraftarların maça ilgisini az da olsa etkiledi. Grobari'nin bulunduğu güney tribünü tamamen dolarken, batı tribününde de çok az yer kalması dikkat çekti.

CEZALI TRİBÜN!
Partizan taraftarlarının Tottenham maçında açtığı ırkçı pankart nedeniyle Grobari'nin bulunduğu güney tribünündeki 1320 kişilik K bloğu kapalıydı.

BELGRAD'DA 750 KARTAL
Beşiktaş taraftarları zorlu maçta takımlarını yalnız bırakmadı. Yaklaşık 750-800 taraftar deplasman tribünündeki yerini aldı. Beşiktaş bölümünde Türk bayrağı açılması dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...