Fatih Harbiye yeni bölüm seyirciyi ekrana kilitleyecek

Fatih Harbiye yeni bölüm seyirciyi ekrana kilitleyecek

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Fatih Harbiye yeni bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Fatih Harbiye yeni bölümde neler olacak?

Show tv ekranlarının sevilen dizisi Fatih Harbiye yeni bölümü ile yine izleyicileri ekrana kilitleyecek. Fatih Harbiye yeni bölümde neler olacak?Show Tv'nin soluksuz izlenen dizisi Fatih Harbiye bu hafta yine çok konuşulacak. Yeni bölümde Macit ve Neriman'ı nasıl sürprizler bekliyor? Fatih Harbiye Cumartesi akşamı sevenleriyle buluşacak.Son ayların en hit şarkısı "Kalbimin Tek Sahibi" ile müzik listelerinde zirveden düşmeyen İrem Derici, Fatih Harbiye aşıklarının da buluşma noktası oldu.Macit ve Neriman'ın 45. Bölümdeki heyecanlı sahneleri, İrem Derici'nin "Kalbimin Tek Sahibi" eşliğinde Show TV ekranlarında izlenecek.Yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu'nun üstlendiği Fatih Harbiye'de bu hafta, heyecan doruğa çıkacak.Gençlerin sevgilisi Macit (Kadir Doğulu) ve Neriman (Neslihan Atagül)'ı bu yeni bölümde hangi olaylar bekliyor, engeller bu büyük buluşmaya set vuracak mı? nbsp;Hep birlikte yeni bölümde heyecanla seyredeceğiz.Kadir Doğulu, Neslihan Atagül , Yunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici, Uğur Demirpehlivan, Murat Göksu, Serkan Şenalp ve Barış Hacıhan'ın oynadığı Fatih Harbiye, özetsiz yeni bölümüyle Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de! Fatih Harbiye dizisi başladığı an sitemizdeki linkten canlı olarak izleyebilirsiniz.

Fatih Harbiye yeni bölüm seyirciyi ekrana kilitleyecek

FATİH HARBİYE İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Fatih-Harbiye dizisi Peyami Safa'nın Fatih-Harbiye kitabından esinlenilmiş bir dizi. Dizinin konusu da kitabın konusuna parelel gidecektir. Konusu, Genç bir kızın, Türk toplumunun batı medeniyetlerinden etkilendiği Tanzimat döneminde, doğu-batı kültürleri arasında bir seçim yapmak zorunda kalması... nbsp;

Fatih Harbiye yeni bölüm seyirciyi ekrana kilitleyecek


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...