Nevra Serezli'den övgü dolu sözler 'Çok beğeniyorum..'

Nevra Serezli'den övgü dolu sözler 'Çok beğeniyorum..'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cine5'in sevilen programı 'İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme'ye Nevra Serezli konuk oldu. Serezli, programda Beren Saat'e övgü dolu sözler söyledi

Sanat hayatında Haldun Dormen, Metin Akpınar ve Kemal Sunal gibi birçok usta sanatçıyla çalışmanın kendisine çok şey kattığını anlatan Serezli, yeni dönem oyuncuları içinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'i beğendiğini söyledi. Serezli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Star ışığı satın alınmıyor, Allah veriyor. Kıvanç çok beğendiğim bir nbsp;oyuncu yakışıklılık ayrı bir şey, kabiliyet ayrı bir şey. Ben bu dönemde olsaydım, nbsp;Beren Saat olurdum, onun işleri bana gelirdi. Onun oynadığı rolleri çok kıskanıyorum, çok beğeniyorum. Katıldığı yarışmada jüriydim. Gözlerinden sevgi ve iyilik akıyor."


NEVRA SEREZLİ KİMDİR?
Nevra Serezli, Asıl adı Nevra Şirvan (d. 9 Ağustos 1944, Ankara), Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısı. Tiyatro Sanatçısı Metin Serezli'nin eşi. Robert Kolej'den mezun olduktan sonra ABD'de tiyatro eğitimi gören sanatçı, 1965'te Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel sanat hayatına başladı. 1967'de Ankara Sanat Tiyatrosu'nda, 1971-78 yılları arasında Altan Erbulak ve eşi Metin Serezli ile, 1984-1989 arası Devekuşu Kabare Tiyatrosu'nda çalıştı. 1990'da tekrar Dormen Tiyatrosu'nda bir süre görev yaptıktan sonra, Tiyatro İstanbul topluluğuna katıldı.Ayrıca dublaj sanatçılığı da yaparak, Tv reklamlarında rol alan Serezli, dizi filmlerde de oynadı. Türk televizyonlarının uzun soluklu dizilerinden olan Sihirli Annem'de 6 sezon boyuncu Dudu karakterini canlandırmıştır.
Nevra Serezli'den övgü dolu sözler 'Çok beğeniyorum..'
Nevra Serezli'den övgü dolu sözler 'Çok beğeniyorum..'


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...