Patatesi bıraktık helikopter satıyoruz

Patatesi bıraktık helikopter satıyoruz

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

İdris Güllüce, Türkiye'nin düne kadar patates, soğan, kuru üzüm sattığı halde günümüzde helikopter ihraç etmeye başladığını belirtti.

Elazığ'a TOKİ'nin yaptığı Memur Sen konutlarının anahtar teslimi için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye'nin düne kadar patates, soğan, kuru üzüm sattığı halde günümüzde helikopter ihraç etmeye başladığını belirterek, "Türkiye bir yerleri kıskandırıyor, bir yerleri rahatsız ediyor" dedi. Güllüce Türkiye'nin 10-12 yıldaki gelişmişlik düzeyini anlatırken şunları söyledi: "Türkiye'nin her noktasında kalkınma, gelişme, yükselme devam etmektedir. Ülke üzerinde birileri tezgâh kurmasına rağmen milletin birliğini bozamayacaklar. Dünyada herkesin saygı duyduğu, gıpta ile baktığı, Avrupa standartlarının çok önüne geçtiği bir ülke olacağız."

AVRUPA BEĞENDİ
Bütün testleri tamamlanan yerli üretim Atak helikopteri, Avrupa ülkelerinin takdirini kazandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...