Nejdet Aydoğdu şehit oldu! (Diyarbakır silahlı saldırı)

Nejdet Aydoğdu şehit oldu! (Diyarbakır silahlı saldırı)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Üstçavuş, uğradığı saldırı sonrası şehit oldu.24 yaşındaki Necdet Aydoğdu bugün saat 11.00'de toprağa verilecek.

Üstçavuş, uğradığı saldırı sonrası şehit oldu.24 yaşındaki Necdet Aydoğdu bugün saat 11.00'de toprağa verilecek. nbsp;Diyarbakır'da karısının yanında haince saldırıya uğrayan 24 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu gece yarısı hastanede öldü.24 yaşındaki astsubay Necdet Aydoğdu karısı ile semt pazarında alış veriş yaparken uğramıştı hain saldırıya. Kalleşçe saldırı Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde gerçekleşmişti. Maskeli kişiler onu karısının yanında başından vurmuştu. Kaldırıldığı hastaneden dün gece acı haber geldi. Diyarbakır'da eşiyle alışveriş yaparken silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan 24 yaşındaki Hava Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu, kaldırıldığı hastanede doktorların yaptığı kalp masajıyla yeniden hayata döndürülmesinin ardından gece yarısı kaldığı hastanenin yoğun bakım ünitesi şehit oldu. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Körhat Mahallesi'nde kurulan semt pazarında hamile olan eşiyle birlikte alışveriş yapan ve mahallenin karşısındaki 8'inci Ana Jet Üssü Komutanlığı'nda görevli olduğu öğrenilen Hava.Astsubay Üstçavuş Necdet Aydoğdu,(24) yüzleri maskeli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramış kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde, doktorların yaptığı kalp masajı yeniden hayata döndürülmüştü. nbsp;

ACI HABER GECE DUYULDU nbsp;

Durumu ağır olan Aydoğdu gece saat 01:00'da kaldığı Hastanenin yoğun bakım ünitesinde fenalaşınca doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. nbsp;

ŞEHİT'İN YAKINLARI VE ARKADAŞLARI MORG ÖNÜNE AKIN ETTİ nbsp;

Astsubay'ın şehit olduğu haberinin alınmasıyla şehit'in çok sayıda meslektaşı ve yakınları hastaneye akın ederek gözyaşları içerisinde morg önünde bekledi. nbsp;

Nejdet Aydoğdu şehit oldu! (Diyarbakır silahlı saldırı)

POLİS ÇEKİM YAPAN KAMERAMANI HASTANE DIŞINA ÇIKARDI nbsp;

Olayın görüntülenmesini istemeyen hastane polisi ise 'Devletin haber ajansının dışında hiçbir ajansın ve tv kanalının burada çekim yapılmasına müsaade etmiyoruz' diyerek çekim yapan kameramanı morg önünden zorla hastane dışına kadar zırhlı araçla çıkardı. Olayla ilgili olarak ise saldırganların yakalanması için çalışmalar sürerken 1989 Ordu doğumlu Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi sabah yapılacak törenin ardından memleketine gönderileceği öğrenildi. nbsp;

Nejdet Aydoğdu şehit oldu! (Diyarbakır silahlı saldırı)

DİYARBAKIR'DA ŞEHİT EDİLEN ASTSUBAY ORDU'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Şehit Astsubay Üstçavuş Aydoğdu'nun cenazesi bugün saat 11.00'de Diyarbakır'da yapılacak törenin ardından uçakla Samsun Çarşamba Havalimanı'na gönderilecek. Şehit Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi buradan memleketi Ordu'nun Ünye İlçesi'ne bağlı Pelitliyatak Mahallesi'nne götürülerek toprağa verilecekGenelkurmay Başkanlığı bu sabah internet sitesinde Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun şehit edilmesiyle ilgili şu açıklamayı yaptı:

"29 Ekim 2014 günü saat 16.50 sularında, Diyarbakır Merkez Bağlar İlçesi Körhat mahallesi Çarşamba pazarında ailesi yanında olduğu halde alışveriş yapmakta olan Hv.Astsb.Üçvş. Nejdet Aydoğdu yüzleri maskeli, kimlikleri ve eşkalleri henüz belirlenemeyen iki kişi tarafından, yakın mesafeden başına ateş edilmek suretiyle ağır yaralanmış, ancak kurtarılamayarak şehit olmuştur. Hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen bu saldırıyı şiddetle kınıyor, şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Diyarbakır'da dün akşam maskeli 2 kişinin saldırısında uğrayan ve kaldırıldığı hastanede tüm çabalara rağmen şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi Diyarbakır'da yapılan törenin ardından memleketi Ünye'ye gönderildi.

Şehit Nejdet Aydoğdu için Diyarbakır'da tören düzenlendi

Bağlar ilçesinde pazarda eşi ile alışveriş yaparken dün yüzü maskeli 2 kişinin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde müdahaleye rağmen kurtarılamayan, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanlığı'nda görevli şehit astsubay üstçavuş Aydoğdu için 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda tören yapıldı.Törende, saygı duruşunda bulunulması, şehidin özgeçmişinin ve duaların okunmasının ardından Aydoğdu'nun naaşı askeri uçakla Samsun'a uğurlandı. Şehidin cenazesi, Samsun'dan karayoluyla memleketi Ordu'ya götürülecek.Şehidin eşi Esra ile annesi Selma tören boyunca gözyaşlarına hakim olamazken, yakınlarının ve askerlerin destekleriyle ayakta durabildiler.Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, şehit yakınlarının yanına giderek başsağlığı dileğinde bulundu.Törene Orgeneral Öztürk'ün yanı sıra Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Muharip Hava Kuvveti ve Hava Füze Savunma Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti, 7. Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanı Engin Dinç, Terörle Mücadele Dairesi Başkanı Turgut Aslan, İl Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ile kurum amirleri, askeri erkan ve şehidin yakınları katıldı.4. Ana Jet Üs Komutanlığı'ndan 2013 yılında 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'ne tayin olan Aydoğdu'nun yaklaşık 1 yıldır Diyarbakır'da görev yaptığı belirtildi.

CENAZE, ASKERİ HELİKOPTERLE ORDU'YA GÖNDERİLDİ

Diyarbakır'da uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun cenazesi, Samsun Çarşamba Havalimanına getirilerek buradan toprağa verileceği memleketi Ordu'ya uğurlandı.Diyarbakır'dan askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanına getirilen şehit Aydoğdu'nun naaşı, burada düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verileceği Ordu'nun Ünye ilçesine askeri helikopterle gönderildi.Buradaki törene Aydoğdu'nun eşi Esra ve annesi Ayşegül Aydoğdu, kardeşleri Emrah ve Gökhan Aydoğdu ile Samsun Valisi İbrahim Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Selim Kahveci, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda askeri ve mülki erkan katıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...