Atina'da Türkan Şoray'a ilgi büyük!

Atina'da Türkan Şoray'a ilgi büyük!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras'ınn ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona, yeşilçamın unutulmaz isimlerinden Türkan Şoray'da katıldı

Yunanistan'ın başkenti Atina'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla resepsiyon düzenlendi. Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras'ın ev sahipliğinde Büyük Britanya Otelinde düzenlenen resepsiyona, eski Yunanistan Dışişleri Bakanı Dora Bakoyanni ile Dışişleri Bakan Yardımcısı Dimitris Kurkulas'ın yanı sıra çok sayıda diplomatik misyon temsilcisi ve davetli katıldı. Resepsiyona Atina'da bulunan yeşilçamın unutulmaz isimlerinden Türkan Şoray'da nbsp;katıldı.Atina'da Türkan Şoray'a ilgi büyük!
Türkiye'nin Atina Büyükelçisi Kerim Uras, Büyük Britanya otelindeki kutlamada davetlileri kapıda karşılayarak selam verdi. Davetliler arasında Atina Türk Filmleri Festivaline katılan Türkan Şoray da yer aldı. Türkan Şoray gece boyunca Türk ve Yunan konuklar tarafından büyük ilgi gördü. Konuklar Şoray'la fotoğraf çektirerek imza aldı. Konuklar arasında Yunanistan Eski Dışişleri Bakanı ve milletvekili Dora Bakoyanni ve çeşitli ülkelerin büyükelçileri, askeri ataşeleri de katıldı. Resepsiyon öncesi açıklamalarda bulunan Atina Büyükelçisi Kerim Uras Maden Karaman'da yaşanan maden faciasına değinerek büyük üzüntü duyduklarını fakat dış temsilcilik olarak Cumhuriyet Bayramı davetini bir görev olarak kutladıklarını dile getirdi.Atina'da Türkan Şoray'a ilgi büyük!
Atina'da Türkan Şoray'a ilgi büyük!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...