Galatasaray'da sakatlıklar bitmiyor! Şimdi de...

Galatasaray'da sakatlıklar bitmiyor! Şimdi de...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Cesare Prandelli yönetimindeki son antrenmanda ayak bileğine darbe alan Semih Kaya, çalışmaya devam edemedi. Felipe Melo'da özel salonda çalıştı

Galatasaray'da ayak bileğine darbe alan Semih, çalışmayı yarıda bıraktı. Melo ise salonda çalıştı. Galatasaray futbol takımı günü tek çalışmayla tamamladı. Isınma ve 5'e 2 çalışmaları sonrası taktik maçı yapıldı. Semih Kaya ve Aurelien Chedjou takımla birlikte çalışırken, Semih Kaya maçta ayak bileğine aldığı darbe sonrası antrenmana devam edemedi. Oyuncunun durumu MR tetkikleri sonrası belli olacak. Felipe Melo ve Aydın Yılmaz ise tedavileri sonrası salonda özel çalıştı. Spor Toto Süper Lig'de yarın Kasımpaşa ile karşılaşacak Galatasaray'da Semih Kaya yeniden sakatlandı. Teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen son antrenmanda ayak bileğine darbe alan Semih Kaya, çalışmaya devam edemedi. Belindeki sakatlığı nedeniyle geçen haftaki İstanbul Başakşehir maçında forma giyemeyen milli futbolcunun durumunun MR tetkikleri sonrası belli olacağı açıklandı. Bu arada sakatlığı geçen Aurelien Chedjou takımla antrenmana çıktı. Sakatlıkları süren Felipe Melo ile Aydın Yılmaz ise tedavileri sonrası salonda özel çalıştı. Sarı-kırmızılılar, antrenmanda ısınma ve pas çalışmalarının ardından taktik maç yaptı.
Galatasaray'da sakatlıklar bitmiyor! Şimdi de...
Galatasaray'da sakatlıklar bitmiyor! Şimdi de... nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...