Erdal Beşikçioğlu'ndan müjdeli haber! Yeni bir Behzat Ç mi geliyor?

Erdal Beşikçioğlu'ndan müjdeli haber! Yeni bir Behzat Ç mi geliyor?

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Star Tv'nin rekor dizisi 'Reaksiyon'la ekranlara geri dönen Behzat Ç, beklentileri karşılayamadı. Beşikçioğlu, yeni bir Behzat Ç dizisinin sinyalini verdi

Ankaralı sanatçı Erdal Beşikçioğlu, İstanbul'da kaldığı süre içinde Cihangir sevdasından vazgeçmiyor. İstanbul'da olduğu süre içinde sürekli Cihangir'de bulunan Erdal Beşikçioğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yapılan tatili değerlendirip İstanbul'a geldi.
nbsp;
YENİ BEHZAT Ç. GELİYOR
Arkadaşları ile birlikte sohbet eden Erdal Beşikçioğlu sorulan soruları ilk olarak yanıtlamak istemezken, 'Altını doldur, zaten siz kafanıza göre yazmıyor musunuz?' dese de 'Yeni bir Behzat Ç' dizisi olacak mı?' sorusuna, 'Evet yazmayı düşünüyorlar, belki olabilir' yanıtını verdi. Vatan
nbsp;Erdal Beşikçioğlu'ndan müjdeli haber! Yeni bir Behzat Ç mi geliyor?
ERDAL BEŞİKÇİOĞLU KİMDİR?
Erdal Beşikçioğlu , (d. 5 Ocak 1970, Ankara) Türk tiyatro sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu.


5 Ocak 1970 yılında, Ünyeli bir baba ve Ankaralı bir annenin ilk çocuğu olarak Ankara'da dünyaya geldi. Orta öğrenimini İzmir Özel Türk Koleji'nde tamamladı. İzmir Narlıdere Mehmet Seyfi Eraltay Lisesi'nden mezun oldu. 1989 yılında Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. Konservatuar eğitimi sırasında "William Guskill" ile drama üzerine atölye çalışmalarına katıldı. 1993 yılında mezun oldu ve aynı yıl Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak göreve başladı. 1995-96 sezonunda Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda müdür vekili olarak görev aldı. Halen Ankara Devlet Tiyatrosu'ndaki görevine devam etmektedir. Elvin Beşikçioğlu ile evlidir. Bir kızı ve bir oğlu vardır. Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın yeğenidir.


BEHZAT Ç'NİN KONUSU NEYDİ?
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Emrah Serbes'in aynı isimli romanından esinlenerek hazırlanmış Türk polisiye televizyon dizisi.
Tarkan Karlıdağ yapımcılığında ilk bölümü 19 Eylül 2010 Pazar günü Star TV'de yayımlanmıştır. Başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu'dur.Yardımcıları İnanç Konukçu, Fatih Artman, Berkan Şal'dır. Güven Kıraç de konuk oyuncu olarak Memduh Başgan rolünde bazı bölümlerde rol almaktadır. Dizinin yayınlanan bölümü sosyal video paylaşım siteleri dışında resmi web sayfasında da yayınlanmaktadır. Akıllı İşaretler Sembol Sistemi tarafından 1. sezon 7 yaş ve üzeri 2. ve 3. sezonlar için 13 yaş ve üzeri için uygun görülmüştür, saati 23:00'a alınıp süresi kısaltılmıştır. Ayrıca dizinin Star TV resmi sitesinde sansürsüz izleme imkanı da vardır.
1. Sezon tatili sırasında Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm adlı filmini çekmiş ve diziyle entegre gitmiştir. Dizinin 2. sezonunun gecikmesinin nedenlerinden birisidir. 3. sezonun bitmesiyle birlikte 2. sinema filmi olan Behzat Ç. Ankara Yanıyor, dizinin devamı olmakla birlikte 1 Kasım 2013'te vizyona girmiştir
Erdal Beşikçioğlu'ndan müjdeli haber! Yeni bir Behzat Ç mi geliyor?



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...