Prandelli kendisini savundu

Prandelli kendisini savundu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray'ın teknik direktörü Cesare Prandelli Trabzonspor mağlubiyeti sonrası kendisini savundu

Galatasaray Teknik Direktör Cesare Prandelli, maç sonu düzenlenen basın toplantısında, "İlk 25 dakika iyi oynadık. Sorun, topu kapamadığımızda başlıyor. Top bizdeyken iyiydik ama sonrasında böyle oldu. Daha çok top kapmaya ve top tutmaya çalışmamız gerekiyor. Çift forvetle oynamak, işler kötü gittiğinde ilk akla gelen tercihti. Olcan, Burak, Senijder, Umut, hepsini birlikte oynatmak da zor. Tek forvetle oynarken önemli iki pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Değerlendirebilseydik farklı olabilirdi" dedi.

"NEREDE HATALAR YAPTIĞIMIZ BULMAMIZ GEREKİYOR"

Takımın durumundan memnun olmadığını ifade eden Prandelli, "Beş aydır çok çalışıyoruz. Ben de memnun değilim. Düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle maçlarda kaybedince zor duruma düşüyorsunuz. Maçtan önce liderle aynı puandaydık ve olumlu yaklaşıyorduk. Yenilince durum farklı oldu. Nerede hatalar yaptığımız bulmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının Senijder'in 2. yarı oyuna alınması ile ilgili sorusuna ise Prandelli, "Kimse bir oyuncunun 100 maç oynamasını bekleyemez. İki milli maçın ardından geldi ve döndüğünde küçük bir sakatlığı vardı. Tercihimiz bu yönde oldu" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...