Sırplı genç cinayetinde 5 Galatasaraylı gözaltında!

Sırplı genç cinayetinde 5 Galatasaraylı gözaltında!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Kızılyıldız maçında stat önünde öldürülen Sırplı genç soruşturmasında 5 Galatasaraylı taraftar gözaltına alındı

Turkish Airlines Euroleague karşılaşması olan Galatasaray liv hospital Kızılyıldız takımları arasında oynanan maçta Sırbistanlı ve Kızılyıldızlı taraftarın öldürülmesi üzerine 5 Galatasaraylı taraftar gözaltına alındı. Galatasaray Liv hospital kızılyıldız takımı arasında oynanan avrupa ligi olan Turkish Airlines Euroleague karşılaşmasında İstanbulda oynanan maçta kalbinden öldürülen Marko isimli gençin soruşturmasını yapan Asayiş şube 4 ayrı ekip tarafından yürütülen cinayetle ilgili nbsp; yeni görüntülere ulaştı ve buna istinaden polis 5 galatasaraylı taraftarı gözaltına aldı.


İvkoviç'in öldürüldüğü noktada yüzleri belirlenen taraftarların kimlikleri belirlendi. İsimleri belirlenen 5 kişi ekipler tarafından gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürülüğü'ne getirildi. Gözaltı sayısının artacağı belirtilirken, 5 kişi arasında İvkoviç'i bıçaklayan kişi olup olmadığı ile ilgili bir netlik olmadığı, sorgu ve araştırmanın ardından katil zanlısının netleşeceği belirtildi.

nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...