Şampiyonlar Ligi Maç Sonuçları (26 Kasım)

Şampiyonlar Ligi Maç Sonuçları (26 Kasım)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta başladı. Dün akşam oynanan karşılaşmaların sonuçları ne? İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları

Şampiyonlar Ligi'nde 5. hafta başladı. Dün akşam oynanan karşılaşmaların sonuçları ne? İşte Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları nbsp;Gecenin maçında E Grubu'nda Manchester City, kendi sahasında Bayern Münih'i son dakikalarda bulduğu goller ile 3-2 yenerek gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. E Grubu'nun diğer karşılaşmasında CSKA Moskava evinde son dakikada bulduğu golle Roma ile 1-1 berabere kaldı. E Grubu'nda 5. karşılaşmalar sonrası Bayern Münih'in ardından gruptan çıkacak ikinci takım son maçlarda belli olacakF Grubu maçında ise Barcelona, deplasmanda Apoel'i 4-0 yendi. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi, yaptığı hat-trick ile Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 73'e çıkararak Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu oldu. Messi böylece 3 gün içinde çok önemli iki gol rekorunu kırma özelliğine de sahip oldu. F Grubu diğer karşılaşmasında lider PSG evinde Ajax'ı 3-1 yendi.G Grubu maçında Chelsea, deplasmanda Schalke'yi 5-0 yenerek gecenin en farklı galibiyetini aldı. Chelsea bu skor ile gruptan çıkmayı garantiledi. G Grubu'nun diğer karşılaşmasında ise Sporting Lizbon, evinde karşılaştığı Maribor karşısında 2-1 öndeyken stadyumda yaşanan elektrik kesintisi sebebi ile karşılaşma yaklaşık 45 dakika durdu. Maç, 45 dakikalık gecikmenin ardından tekrar başladı. Karşılaşma halen devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi Maç Sonuçları (26 Kasım)

H Grubu maçında ise lider Porto, deplasmanda BATE Borisov'u 3-0 yendi. H Grubu'nun diğer karşılaşmasında Athletic Bilbao, deplasmanda Shakhtar Donetsk'i 1-0 yendi. Shakhtar Donetsk, bu skora rağmen gruptan Porto ile çıkmayı garantiledi.UEFA Şampiyonlar Ligi grup maçları bugün oynanan karşılaşmalarla devam etti. Şampiyonlar Ligi'nde bugün oynanan maçların sonuçları şöyle:

E GRUBU

CSKA Moscow - Roma: 1-1

Manchester City - Bayern München: 3-2

F GRUBU

APOEL Nicosia - Barcelona: 0-4

Paris SG - Ajax: 3-1

G GRUBU

Schalke 04 - Chelsea: 0-5

Sporting Lisbon - Maribor: 3-1

H GRUBU

BATE Borisov - Porto: 0-3

Shakhtar Donetsk - Athletic Bilbao: 0-1

Şampiyonlar Ligi'nin en golcü oyuncusu artık Messi!

Barcelona'nın, Kıbrıs Rum kesimi takımı APOEL'i deplasmanda 4-0 yendiği karşılaşmada 3 gole imza atan Arjantinli Lionel Messi, UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü futbolcusu oldu.GSP Stadı'nda oynanan karşılaşmada rakip fileleri 38, 58 ve 87. dakikalarda 3 kez havalandırarak "Devler Ligi" kariyerindeki 91. maçında 74 gole ulaşan yıldız futbolcu, 71 gole sahip eski Real Madridli Raul'u geride bıraktı.Şampiyonlar Ligi'nin en golcü futbolcuları sıralamasında, Messi ve Raul'u, 70 golle Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo takip ediyor.

Ligde, hafta sonundaki Sevilla maçında hat-trick yaparak toplam gol sayısını 253'e çıkaran Messi, 60 yıl sonra La Liga'nın gol rekorunu da eline geçirmişti. Bir önceki rekor 251 golle, 1954-1955 sezonunda futbolu bırakan Athletic Bilbaolu Telmo Zarra'ya aitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...