Sırp taraftarın 'katil zanlısı' yakalandı!

Sırp taraftarın 'katil zanlısı' yakalandı!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Liv Hospital - Kızılyıldız maçı öncesi yaşanan olaylarda kalbinden bıçaklanarak yaşamını yitiren Sırp taraftarın katil zanlısı yakalandı.

Galatasaray Liv Hospital ile Kızılyıldız arasında geçtiğimiz cuma günü oynanan basketbol karşılaşması öncesi çıkan olayda, Sırp taraftar Marko İvkoviç'in kalbinden bıçaklanarak öldürülmesi, Türkiye ile Sırbistan arasında diplomatik gerilime yol açtı. Cinayetin ardından İstanbul polisi de alarma geçti.Polis olay yeri ve çevresindeki kamera görüntülerini inceledi. Olayın hemen ardından kaçtıkları kameraya takılan 5 kişinin kimlikleri belirlendi ve önceki akşam gözaltına alındı.Ardından da gözaltına alınan 5 kişinin verdiği ifadeler ve kamera görüntülerinden yola çıkan polis, katil zanlısını yakaladı. Ancak zanlının hakkındaki suçlamayı kabul etmediği öne sürüldü.Bu arada, Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde 6 zanlının sorgusu devam ederken, gece saatlerinde 1 kişinin daha gözaltına alındığı belirtildi. Böylece gözaltı sayısı 7 oldu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...