Banu Alkan bu hafta Bu Tarz benim konuğu

Banu Alkan bu hafta Bu Tarz benim konuğu

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Bu Tarz Benim'de cumartesi günü eleme heycanı yaşanacak. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı programın bu haftaki konuğu Banu Alkan oldu

Bu Tarz Benim'de cumartesi günü eleme heycanı yaşanacak. Yarışmacıların kıyasıya yarıştığı programın bu haftaki konuğu Banu Alkan olduCumartesi günü gerçekleştirilecek olan ele gecesinde yarışmacılar nbsp;100 bin lira için kıyasıya yarışacak. Programda yaşanan olayların gündemden düşmemesi ile en çok takip edilen fenomen program Bu Tarz Benim yine çok konuşulacak bir işe imza attı ve Banu Alkan'ı konuk jüri olarak programa çağırdı.Kemal Doğulu'nun gözlerine hayran olan Afrodit'in ilgisi izlenmeye değer. Banu Alkan'ın da vereceği puanların etkili olacağı eleme gecesi merakla bekleniyor. Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı, İvana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'nun yanı sıra iki tane konuk jüri ile bomba gibi bir eleme gecesi izleyicileri bekliyor.Banu Alkan ve Altay'ın en sevilen şarkıları ile geceye damgasını vuracak. Bu hafta ise yarışmanın konsepti " Maskeli Balo " olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...