Mustafa Elgin'den Özlem Yıldız'a büyük darbe!

Mustafa Elgin'den Özlem Yıldız'a büyük darbe!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Mustafa Elgin'le eşini ayırdığı gerekçesiyle gündemde düşmeyen Özlem Yıldız büyük şok yaşıyor. Yıldız'a Elgin'den büyük darbe geldi. İşte detaylar...

Mustafa Elgin, dava dilekçesini geri çekip eşiyle boşanmaktan vazgeçti


KUTLAMA YAPMIŞTI
Ters köşe diye buna denir! Özlem Yıldız yüzünden dokuz yıllık eşinden boşanma kararı alan Mersinli işadamı Mustafa Elgin, herkesi şaşırtan bir gelişmeye imza attı. Eşinden boşanmak için mahkemeye dilekçe verdiği gün Özlem Yıldız ve arkadaşlarıyla davullu zurnalı kutlama yapan işadamı, son anda manevra yapıp mahkemeye yeni bir dilekçe verdi.


BARIŞTI İDDİASI
İşadamı, GÜNAYDIN'ın ele geçirdiği dilekçede eşi Pelin Elgin'den boşanmak istemediğini beyan etti. Bu hamle, uzun süre işadamıyla ilişkisini gizledikten sonra birlikte verdiği pozla ilan-ı aşk eden Özlem Yıldız cephesinde şok etti. Yakın çevresi, işadamının eşiyle barıştığını iddia ediyor. Sabah nbsp;


ÖZLEM YILDIZ MUSTAFA ELGİN'LE 'MUTLUYUM' DEMİŞTİ
Sunucu Özlem Yıldız, Set Meral Standında Arap, Dubai ve Azeri müşterilere tek başına mini bir defile sundu. Beyaz gelinliği andıran elbiseyle basına poz veren Yıldız, evlilikle ilgili sorular üzerine eşinden yeni boşanan Mustafa Elgin'le yaşadığı ilişkisinin yolunda gittiğini belirterek "Evliliğe inancımı yitirmedim ki. Tabii ki, bir gün evleneceğim. Bunun için erken ama mutluyum, huzurluyum seviyorum desem yeterli olur sanırım" diyerek ikinci kez evlenebileceğinin sinyalini de verdi.
Mustafa Elgin'den Özlem Yıldız'a büyük darbe!

ÖZLEM YILDIZ'A MUSTAFA ELGİN'İN EŞİNDEN TEPKİ
Geçtiğimiz cuma günü Mersin Adliyesi'nde 11.20'de boşandık ama boşanma ilamı hâlâ elimize gelmedi. Ayrıca imzalar falan da atılmadı. nbsp; Mahkemeye eşim ile birlikte gittik. Sonra da öpüşüp koklaşarak ayrıldık. Kavgamız, gürültümüz asla olmadı...İlk kez konuştu. Davadan sonra ben başka yere gittim. Mustafa Bey ise İstanbul'a döndü. Yeniköy'deki evimizde Özlem Yıldız, Ece Erken, Serkan Uçar ve İdo Tatlıses ile birlikte davullu zurnalı kutlama yapıp halay çekmişler. Elimde video kayıtları var...Eşimi ve Özlem Yıldız'ı; Derya Tuna tanıştırdı. İkisi, Derya Hanım'ın Etiler'deki kebapçısında sürekli görüşüyormuş. Özlem'le eşimin tanışıklığı iddia edildiğini gibi yeni değil, 1.5 aydır birlikteler. Özlem Hanım yalan söylüyor. Onun dediği gibi boşandığımız gün tanışmadılar. Boşanmadan bir hafta önce, Yeniköy'deki evimizde İdo ve onunla çekilmiş fotoğraflar var...Özlem Yıldız, fotoğrafların doğum günü partisinde çekildiğini söylüyor ama onların boşanma günü çekildiğini ispat edebilirim. Ferman Toprak'ın doğum gününden fotoğraflar da var...Eşim 30 Ekim gecesi attığı mesajda "Evdeyim yatıyorum merak etme, Öptüm" diye yazdı. Ben de 31 Ekim'de yani eşimin doğum gününde "Olmadığına inandığım değerlere sende rastladım" diye bir mesaj attım. O da karşılık olarak "Sağol karıcığım. İyi ki karımsın, iyi ki seni kaçırmışım; ulan bir daha olsa bir daha kaçırırım" diye yazdı...Ben de "Bin kere olsa gene sana kaçarım" diye yanıtladım. Bunun üzerine "Aslanım benim" diye cevap verdi. Ama o gece yanında Özlem Yıldız varmış. Doğum gününün ertesi sabahı eşim "İyi ki doğmuşum fındık" diye mesaj attı. Ancak bunun üzerine fotoğrafları gördüm ve mahkemeye gitmeye karar verdim..Mustafa Bey, benimle boşanmak istiyormuş. Boşanmak istiyorsa doğum gününde neden bana aşk mesajları attı. Özlem Yıldız, bir TV programında yeni doğum yaptığımı söyledi. Benim çocuğum 4.5 yaşında. Ayrıca beş yıllık değil dokuz yıllık evliyim...İstanbul'u terk etmedim. Eşimin işinden dolayı Mersin'de oturuyorum. Ben zaten İstanbul Yeniköylü'yüm. Boşanırken eşimden büyük şeyler istemedim. Ben zaten varlıklı bir ailenin kızıyım. Mağdur gibi gösterilmekten de hiç hoşlanmıyorum...


ÖZLEM YILDIZ KENDİNİ BÖYLE SAVUNMUŞTU
1.5 aydır Mersinli işadamı Mustafa Elgin'le birlikte olduğu iddia edilen Özlem Yıldız, Söylemezsem Olmaz'a bağlandı ve o iddialar hakkında konuştu. Özlem Yıldız'ın 1,5 aydır Mersinli işadamı Mustafa Elgin'le birlikte olduğu, Elgin'in Yıldız uğruna eşinden boşandığı iddiası magazin gündemini hareketlendirdi. Elgin'in kayınvalidesi Bezengül Şanlık, bu ilişki hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Özlem Yıldız, 1.5 aydır Mustafa Elgin ile görüşüyor. Elgin bu aşk uğruna geçen cuma eşi Pelin'den boşandı. Boşandıkları günün akşamında Yıldız'la kutlama yaptı. İkiliyi tanıştıran da Ece Erken'di" iddiası, ortalığı karıştırdı.
Mustafa Elgin'den Özlem Yıldız'a büyük darbe!

"EVLİ DEĞİL BOŞANACAK"
Yıldız, bu haberlerin basına yansıması üzerine sessizliğini bozdu: "Evli bir adamla ilişki yaşamak tarzım değil. O kişiyle bir haftadır tanıştığımı şahitlerimle ispat ederim. Tanıştığımızda boşanma davasının günü bile belliydi. İki kişi arasında yaşananlara girmek istemiyorum ama boşanma davası 6 ay önce açılmış. Uzun süredir karşılıklı bir anlaşmazlık varmış. 'Büyük bir aşk yaşıyorum' demek için çok erken ama birbirimizi tanımak istediğimizi söyleyebilirim." dedi ve "Mustafa Bey boşanmamış" sorusuna da, "Bana boşanma kağıdı gösterdi. Ben de inandım" yanıtını verdi.


"BİZ DE BASINDAN ÖĞRENDİK"
Bu açıklamalar sonrası Mustafa Elgin'in kayınvalidesi Bezengül Şanlık da sessiz kalmadı. Şanlık, henüz iplerin kopmadığını, hakimin çifti boşamadığını açıkladı: "Olayın içyüzünü bilmiyoruz, biz de basından öğrendik, şaşırdık. Mustafa'yla anne-oğul gibiyizdir. O, torunumuzun babası, bizim evladımız. Evet, 7 Kasım günü Mersin Adliyesi'nde boşanma davaları görüldü ama hakim boşamadı, Eşler belki karardan vazgeçer diye bir ay süre verdi. Bundan sonra neler olur, ben de bilmiyorum. Normalde evine düşkün biridir Mustafa, kızımla da birbirlerini çok seviyorlar. 9 yıldır evliler, 4,5 yaşında Ateş adında bir de oğulları var.


HER ERKEK HATA YAPAR
Boşanmayı Mustafa istedi ama ben detay bilmiyorum. Kızımın hayatıdır, çok içlerine de girmiyorum. Karı kocalar, doğru yolu bulacaklardır. Bulmazsa kendisi bilir, kızımın arkasında kapı gibi ailesi var. Her erkek hata yapar, bu bir hatadır diye düşünüyorum. Siz asıl sebep olanlara sorun 'olaylar nasıl buralara geldi' diye." Yıldız'ın 20 bin TL'lik iffet davası açtığı Seren Serengil de "Allah o kadar büyük ki, ben birisi için bir şey diyorsam haklı sebeplerim vardır. Bugün daha çok anlaşılmışımdır diye düşünüyorum" dedi. nbsp; nbsp;
Mustafa Elgin'den Özlem Yıldız'a büyük darbe!





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...