Süleyman Demirel'in kardeşi öldü

Süleyman Demirel'in kardeşi öldü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

9. Cumhurbaşkanı Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel, ileri yaşa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede Sabaha karşı hayatını kaybetti.

Özel bir hastanede tedavi gören 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, bugün acı bir haber aldı. Kardeşi Hacı Ali Demirel, hayatını kaybetti. Demirel'in kardeşi Hacı Ali Demirel, ileri yaşa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede Sabaha karşı hayatını kaybetti. Hacı Ali Demirel'in defin günü konusunda aile içinde bir karar alınacak. Hacı Ali Demirel'in Isparta İslamköy'deki aile mezarlığına defnedilmesi bekleniyor. Hacı Ali Demirel, geçmişte Ankara'daki ünlü Yükseliş Koleji'nin sahibi olarak anılıyordu. Hacı Ali Demirel'in oğlu Yahya Demirel, geçen yıl karaciğer yetmezilği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Yahya Demirel, 1975 yılında karıştığı hayali ihracat olayı ile olumsuz bir üne sahip olmuştu.
HEKİMLERİ İZİN VERMEDİ
Cumhurbaşkanı Demirel'in, Güven Hastanesi'ndeki solunum yollarına dayalı rahatsızlığı nedeniyle başlatılan tedavisi tamamlandı. Ancak hekimleri, Demirel'in ev ortamında diğer kişilerle teması olmamasını ve bağışıklık sisteminin güçlenmesini istedikleri için 9. Cumhurbaşkanı Güven Hastanesi'nde özel bir odaya alındı. Demirel, acı haberi bugün hastanedeki özel odasında aldı. Hekimleri, bir kış gününde kalabalık arasında bulunacak olmasının sağlığı açısından ciddi ölçüde risk taşıması nedeniyle Demirel'in, kardeşinin cenaze törenine katılmasına izin vermedi.
YAHYA DEMİREL'İN BABASIYDI
Hacı Ali Demirel, geçmişte Ankara'daki ünlü Yükseliş Koleji'nin sahibi olarak anılıyordu. Hacı Ali Demirel'in oğlu Yahya Demirel, geçen yıl karaciğer yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti. Yahya Demirel, 1975 yılında karıştığı hayali ihracat olayı ile olumsuz bir üne sahip olmuştu.
milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...