'Bu Tarz Benim'i kim kazandı? Final gecesinde canlı yayın skandalı!..

'Bu Tarz Benim'i kim kazandı? Final gecesinde canlı yayın skandalı!..

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların en çok izlenen moda yarışması 'Bu Tarz Benim' finali ile bir skandala imza attı.

Günler öncesinden yarışmanın canlı yayınlanacağını duyurulan yarışmanın finalinin banttan verilmesi herkesi şaşırttı. Ekranların en çok izlenen moda yarışması 'Bu Tarz Benim' finali bir skandala imza attı. Günler öncesinden yarışmanın canlı yayınlanacağını duyurulan yarışmanın finalinin banttan verilmesi herkesi şaşırttı. Üstelik bu bant yayında seyirciden sms istendi. Atılan smslerin geri dönmesi ve böyle bir numaranın olmadığı uyarısını alan seyirciler büyük şok yaşadı.

BU TARZ BENİM'İN BİRİNCİSİ KİM OLDU?
Bu Tarz Benim'de kazanan kim? sorusu dün akşam yanıtını buldu, Nurcan-Aycan Şencan kardeşler 100 bin liralık büyük ödülün sahibi oldu.



JÜRİ BANTTA VAR CANLI YAYINDA YOK!
Bant yayında jürinin tam kadro bulunurken, gece yarısı başlayan canlı yayında boş bir stüdyoda ne jürinin ne seyircinin olduğu görüldü.Jüri üyesi Nur Yerlitaş'ın o sırada İnstagramda başka bir mekanda kahve içerken bu fotoğrafını paylaştı.Paylaşılan fotoğrafa intagram kullanıcıları tepki gösterdi.
'Bu Tarz Benim'i kim kazandı? Final gecesinde canlı yayın skandalı!..

İNTAGRAMDA NUR YERLİTAŞ'A YAPILAN YORUMLAR
-Ne bicim jürisiniz ne aptal bi final bir daha asla izlemem sizi. Jurisiz final mi olur. Iyiki acuna geciyosunuz bakalim bir daha boyle final yapabilirmisiniz. Yazik kizi tek basina biraktini. Sizin hakkinizdan anca acun gelir. Sizi oraya diksinde final gunu gorun...
-Final tam bir fiyaskoydu.biz izleyenleri aptal yerine koydunuz cok ucuzsunuz.tek güzel olan ikizlerin kazanmasiydi.artik izlemem.
-Sonucu bizimle aynanda öğrenen jurilere yuh diorm ve bırakıyorum @nuryerlitas @ivanasertivana @kemaldogulu
-Finalinin çok kötüydü jüri üyesi olarak gelmeye bile tenezzur etmediniz
-Bide tbrikler yazmissiniz koltugunuzda izlemissiniz yaziklar olsun hic deger vermemissiniz bize yarismacilara herseyiniz oyun.
-Rezalet ötesi bir finaldi oyuncaktan maskara 3 aydır orda kendilerini parçaladı o kızlar böylemi final yakışırdı canlı yayın dediğiniz zaten baştan rezalet öykü serterde gelmesedi ya hiçbiriniz yoktunuz
-Haaa unutmadan tarz degilsiniz

nbsp;
BU TARZ BENİM'DE NELER YAŞANDI?


Show TV'de ekranlara gelen Bu Tarz Benim'de dün akşam final heyecanı vardı, büyük ödül sahibini buldu.
nbsp;
Final gecesinde şarkıcı Hande Yener, Nur Yerlitaş, İvana Sert, Uğurkan Erez ve Kemal Doğulu jüride yer aldı. Hande Yener dansları ve şarkılarıyla geceye renk kattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...