Albayrak, '1 puan kötü değil'

Albayrak, '1 puan kötü değil'

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamalarda bulundu

Gençlerbirliği-Galatasaray karşılaşması sonrası basın mensuplarına açıklamada bulunan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, zeminden şikayet ederek, "Zeminden korktuğumuzu ve çekindiğimizi söylemiştim. Gerçekten zemin çok kötüydü. Ankara'da Gençlerbirliği'nden deplasmanda alınan bir puanın problem olduğunu düşünmüyorum" dedi.

Pandev'in son dakikada sakatlandığını ve 3-4 futbolcunun sakat olduğuna söyleyen Albayrak, "Diğer arkadaşlar ellerinden geleni yaptılar. Bunlar olabilir. Daha uzun bir yoldayız. Ben arkadaşlardan memnunum" dedi.

Beşiktaş derbisine değinen Albayrak, derbinin zor bir maç olacağını, havasının başka olduğunu söyledi. Gençlerbirliği maçının bittiğini ve Beşiktaş maçına hazırlanmaya başlayacaklarını dile getiren Albayrak, kupa maçının ertelendiğini ve Beşiktaş maçına odaklanmaları gerektiğini kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...