Okullar yarın tatil mi, işte okulların tatil olduğu iller (YARIN OKULLAR TATİL Mİ)

Okullar yarın tatil mi, işte okulların tatil olduğu iller (YARIN OKULLAR TATİL Mİ)

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Kar yağışı etkisini göstermeye başladı, Peki kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğu iller hangileri? İstanbul'da okullar tatil edildi mi?

Kar yağışı etkisini göstermeye başladı. Peki, kar yağışı nedeniyle okulların tatil olduğu iller hangileri? İstanbul'da okullar tatil edildi mi? İşte detaylar... Kar yağışı nedeniyle 7 ilde okullar tatil edildi. Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde, yoğun kar yağışı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullar tatil edildi Eskişehir ve Çanakkale'de de sabah saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle okullar iki gün süreyle tatil edildi. Kastamuna'da da etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın okullar tatil edildi. Bursa'da da Büyükorhan, Harmancık, Keles ilçelerinde okullar iki gün tatil edildi. Bolu'da da yoğun yağış nedeniyle okullar yarın tatil. Yarın tatil olan illerde, eğitim perşembe ve cuma günlerinin yılbaşı tatili olması nedeniyle pazartesi günü başlayacak.

Kar alarmı verilen 22 il

Türkiye yılın son günlerinden Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı hava dalgasıyla karakışın çilesini çekmeye başladı.

EKİRDAĞ

Tekirdağ'da dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelinde okulların tatil edildiği bildirildi.

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün geceden bu yana etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi dolayısıyla okulların il genelinde tatil edildiğini kaydetti.

İşler, araya giren 2 günlük yılbaşı tatili de eklenince eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi gününe kadar ara verildiğini ifade etti.

KIRKLARELİ'DEN DE TATİL HABERİ

Kırklareli'nde etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle Demirköy ile Vize ilçesine bağlı bazı köylerde okulların tatil edildiği bildirildi.

Demirköy Milli Eğitim Müdürü Oğuz Ak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağış dolayısıyla okullarda eğitime ara verildiğini söyledi. nbsp;Vize Milli Eğitim Müdürü Bayram Danacı da ilçeye bağlı 6 köy okulunda eğitime ara verildiğini belirtti.Danacı, eğitim ve öğretime 5 Ocak Pazartesi günü başlanacağını kaydetti.

SAKARYA'DA İLK VE ORTA DERECELİ OKULLARA KAR TATİLİ

Sakarya nbsp;Bölgesi'nde bugün okullar tatil. Araya yılbaşı ve Cuma günkü idari tatil de eklenince, Sakarya'daki ilk ve orta dereceli okul öğrencileri 5 gün tatil yapacaklar.

nbsp;MANİSA'NIN BAZI İLÇELERİNDE...

nbsp;Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, yoğun kar yağışı sebebiyle nbsp;Demirci, Gördes ve Kırkağaç'ta okulların bir gün tatil edildiğini söyledi. nbsp; nbsp;

İZMİR'İN KINIK İLÇESİNDE...

İzmir'in Kınık İlçesi'nde, sabah saatlerinde başlayan ve gün boyunca aralıklarla devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Okul servisleri mahsur kalırken, Kaymakamlık ilk ve orta dereceli okulları bugün için tatil etti.

DÜZCE

Düzce Valiliği'nin aldığı kararla kar yağışı nedeniyle çarşamba günü il genelinde okullar tatil edildi. Ayrıca hamile ve engelli memurlar yarın bir gün süreyle idari izinli sayılacak.

nbsp;BALIKESİR

Balıkesir oğun kar yağışının nbsp;gece saatlerinden itibaren artarak devam etmesi beklendiğinden, bugün il nbsp;genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi. Yılbaşı ve hafta sonu tatilleriyle de birleştiği için kentte eğitime 5 nbsp;Ocak Pazartesi günü başlanacak. nbsp;

BOLU

nbsp;

Bolu'da kar yağışı dolayısıyla, il genelinde eğitime nbsp;pazartesi gününe kadar ara verildi. nbsp;

KASTAMONU

Kastamonu'da etkili olan kar yağışı nedeniyle bugün için okullar tatil edildi. nbsp;

BURSA'NIN İKİ İLÇESİ

Bursa'nın Uludağ'ın eteklerindeki Büyükorhan ve Harmancık ilçelerindeki yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışının artması nedeniyle ilçedeki ilk ve orta dereceli okullar bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildi.

ESKİŞEHİR

Eskişehir'de ilk ve orta dereceli okullar yoğun kar yağışı nedeniyle bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildi. nbsp;

ÇANAKKALE

Çanakkale'de etkili olan kar yağışının getirdiği olumsuz hava koşulları nedeniyle kentteki ilk ve orta dereceli okullar, saat 14.00'den itibaren tatil edildi. Bugün da okulların kapalı olacağı 1 Ocak yılbaşı tatili sonrası 2 Ocak'ta tekrar ders başı yapılacağı kaydedildi. nbsp;

BİLECİK


Bilecik'te yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta nbsp;dereceli okullarda, bugün eğitime ara verildi. nbsp;

KÜTAHYA

Kütahya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime nbsp;bugün ara verildi

EDİRNE

Alınan bilgiye göre, Keşan, İpsala ve Enez ilçelerinde aralıklarla devam eden kar yağışı ve yollardaki buzlanma sebebiyle 31 Aralık'ta ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Çarşamba gününe DİKKAT!

Meteoroloji yurdun birçok yerinde Çarşamba günü yoğun kar yağışının beklendiğini bildirdi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu gece saatlerinden itibaren Marmara'nın batısında

(Çanakkale başta olmak üzere İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne ve Balıkesir'in kuzey ve batı çevrelerinde) rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden tam fırtına şeklinde (yer yer 100 km üzeri) esmesinin beklendiğini açıkladı. nbsp;

Perşembe günü gece saatlerinden sonra etkisini yitirmesi beklenen fırtınanın meydana getirebileceği ulaşımda aksamalar, ağaç ve direklerin devrilmesi, çatı uçması, kar yağışıyla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olunması istendi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...